Åtgärda Microsoft Windows Update-problem

Lär dig hålla Windows aktuellt, åtgärda fel och andra problem med Windows Update. Lös problemet själv eller få hjälp från diskussionsgrupperna

Lösning på vanliga problem

Lös det åt mig

Använd vår automatiska felsökare för Windows Update

Den här felsökaren upptäcker och löser problem med Windows Update automatiskt.

Lösning på vanliga problem

Fråga våra forum

Fråga Microsoft Community

Skriv din fråga i sökrutan nedan. Vi visar dig en lista med trådar som rör din fråga. Besvarar inte detta din fråga? Du kan skapa en ny tråd. Supporttekniker, MVP (Most Valued Professional) och andra Community-medlemmar finns här för att hjälpa dig. Mer information om Microsoft Community

Kontakta support

Kontakta support

Vid problem med Windows Update ger vi enbart support via Microsoft Community.

Det är stor chans att någon redan har ställt den fråga du har, och att den redan har fått ett svar. Innan du lägger upp en fråga bör du söka efter den först. Om du inte kan hitta ett svar kan du starta en ny tråd. Supporttekniker, MVP och andra Community Contributors hjälper till med ditt problem.
Mer information om Microsoft Community.

Granskad senast : den 3 december 2014