Løs problemer med Microsoft Windows Update

Lær hvordan Windows kan holdes oppdatert, rett feil og løs andre problemer med Windows Update. Løs problemet selv, eller få hjelp fra gruppen

Selvhjelp

Rett det for meg

Bruk den automatiske feilsøkingsfunksjonen i Windows Update

Denne feilsøkingsfunksjonen finner og løser oppdateringsproblemer i Windows automatisk.

Selvhjelp

Forum

Spør Microsoft-gruppen

Skriv inn spørsmålet i søkefeltet nedenfor. Vi viser deg en liste over tråder som er relatert til spørsmålet. Fikk du ikke svar på spørsmålet ditt? Du kan opprette en ny tråd. Kundestøtteteknikere, MVPer og andre bidragsytere er her for deg. Mer informasjon om Microsoft-gruppen

Support

Få hjelp direkte

Vi gir kun støtte gjennom Microsoft Community for problemer med Windows Update.

Sannsynligvis har noen allerede stilt spørsmålet du lurer på, og noen andre har trolig allerede besvart det. Søk etter svar på spørsmålet før du legger det inn. Hvis du ikke finner et svar, kan du starte en ny tråd. Kundestøtteteknikere, MVPer og andre bidragsytere er her for å hjelpe deg med problemet.
Mer informasjon om Microsoft Community.

Siste gjennomgang : 3. desember 2014