Los problemen met Microsoft Windows Update op

Windows up-to-date houden, en fouten en andere problemen met Windows Update oplossen. Los het probleem zelf op of vraag de community om hulp.

Vind het zelf

Los het voor me op

Gebruik onze geautomatiseerde probleemoplosser voor Windows Update

Deze probleemoplosser ontdekt problemen met Windows Update en lost deze automatisch op.

Vind het zelf

Vraag het de community

Vraag het de Microsoft community

Voer uw vraag in onderstaand zoekvak in. We zullen een lijst tonen met threads die verwant zijn aan uw vraag. Is dit geen antwoord op uw vraag? U kunt een nieuwe thread maken. Medewerkers van de technische ondersteuning, MVP's en ander inzenders van de community staan klaar om u te helpen. Meer informatie over de Microsoft Community

Ontvang live hulp

Live hulp krijgen

Voor problemen met Windows Update bieden we alleen ondersteuning door middel van de Microsoft Community.

Er is een grote kans dat de vraag die u in gedachten hebt, al door iemand anders is gesteld en ook al is beantwoord. Zoek of een vraag al voorkomt voordat u deze stelt. Als u geen antwoord kunt vinden, kunt u een nieuwe thread openen. Ondersteuningsmedewerkers, MVP's en andere Community Contributors staan klaar om u te helpen met uw probleem.
Meer informatie over de Microsoft Community.

Laatst bijgewerkt : woensdag 3 december 2014