Korjaa Microsoft Windows Update -ongelmat

Opi pitämään Windows ajan tasalla ja korjaamaan Windows Update -virheet ja muut ongelmat. Korjaa ongelma itse tai pyydä apua yhteisöltä

Etsi itse

Korjaa ongelma puolestani

Käytä automatisoitua Windows Update -vianmääritystoimintoa

Tämä vianmääritystoiminto havaitsee ja ratkaisee Windows Update -ongelmat automaattisesti.

Etsi itse

Kysy yhteisöltä

Kysy Microsoft-yhteisöltä

Kirjoita kysymyksesi alla olevaan hakuruutuun. Tuomme näkyviin luettelon, jossa on kysymykseesi liittyviä viestiketjuja. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, voit luoda uuden viestiketjun. Tukihenkilöt, MVP:t ja muut yhteisössä vaikuttavat ovat apunasi. Lisätietoja Microsoft-yhteisöstä

Pyydä reaaliaikaista apua

Pyydä reaaliaikaista apua

Windows Update -ongelmia koskevaa tukea on saatavilla vain Microsoft Community -yhteisöstä.

On mahdollista, että joku on jo kysynyt kysymyksen, jota ajattelet, ja että joku on vastannut siihen. Ennen kuin lähetät kysymyksen, hae sitä ensin. Jos et löydä vastausta, voit avata uuden ketjun. Tukipalvelun asiantuntijat, MVP-asiantuntijat ja muut Community Contributor -asiantuntijat auttavat.
Lisätietoja Microsoft Community -yhteisöstä.

Viimeisin tarkistus : 3. joulukuuta 2014