Løs problemer med Microsoft Windows Update

Få mere at vide om, hvordan Windows opdateres, og problemer løses med Windows Update. Løs problemet selv, eller få hjælp fra community'et

Jeg finder selv svaret

Løs problemet for mig

Brug vores automatiserede fejlfinding i Windows Update

Med denne fejlfinding registreres og løses problemer i Windows Update automatisk.

Jeg finder selv svaret

Spørg community'et

Spørg Microsoft Community

Skriv dit spørgsmål i søgefeltet nedenfor. Vi viser dig en liste med tråde, der er relateret til dit spørgsmål. Får du ikke svar på dit spørgsmål? Du kan oprette en ny tråd, så supportteknikere, MVP'er og andre Community-bidragere kan hjælpe dig. Flere oplysninger om Microsoft Community

Få support

Få livehjælp

I forbindelse med Windows Update-problemer yder vi kun support via Microsoft Community.

Der er en god mulighed for, at nogen allerede har stillet et spørgsmål som det, du overvejer, og at det allerede er blevet besvaret. Søg efter et spørgsmål, inden du stiller det. Hvis du ikke kan finde et svar, kan du åbne en ny tråd. Supportteknikere, MVP'er og andre bidragydere til community'et er klar til at hjælpe dig med problemet.
Flere oplysninger om Microsoft Community.

Sidste gennemsyn : 3. december 2014