Kontaktoplysninger for computerproducenten

Ofte stillede spørgsmål om OEM

OEM er en brancheforkortelse for Original Equipment Manufacturer (producent af oprindeligt udstyr). OEM'er er computerproducenter, som installerer software på deres computersystemer. Velkendte computer-OEM'er er Hewlett-Packard (HP), Dell, Lenovo, Acer og Toshiba.

OEM-produkter fra Microsoft er Microsoft-produkter, som leveres sammen med en computer, eller i tilfælde af software, som installeres på en computer af en computerproducent. Dette kan f.eks. være dit operativsystem (f.eks. Windows 7) og Office-produkter (f.eks. Office 2010).

Hvordan erhvervede du produktet? Var dit Microsoft-produkt forudinstalleret (i forbindelse med software), blev det leveret sammen med computeren, eller er det erhvervet som en opgradering direkte fra computerproducenten? Hvis svaret er ja, har du højst sandsynligt et OEM-produkt. Kunder, der har et OEM-produkt, skal primært henvende sig til computerproducenten, der leverede Microsoft-produktet, for at få support.

Er du ikke sikker?
Hvis du ikke er sikker på, om dit produkt er et OEM-produkt, skal du følge disse trin. Hvis bogstaverne OEM indgår i produkt-id'et, betyder det, at produktet blev leveret sammen med computeren. Hvis ikke, betyder det, at produktet blev købt separat.

Da computerproducenten har konfigureret computerens hardware og software, er det producenten, du skal kontakte i forbindelse med en eventuel teknisk support. Du er muligvis berettiget til gratis garantisupport fra din OEM. Klik her for at få vist en oversigt over computerproducenter og deres kontaktoplysninger.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke vil kontakte computerproducenten, eller min garanti er udløbet?
Afhængigt af det produkt, du skal bruge support til, kan der være andre tilgængelige supportmuligheder fra Microsoft. De omfatter:

OEM-indeks

Kontakt computerproducenten eller -leverandøren direkte for at finde ud af, hvilket supportniveau der er tilgængeligt for produktet.

Herunder finder du en oversigt over computerproducenter og -leverandører. De inkluderede kontaktoplysninger for tredjepart er angivet for at hjælpe dig med at finde den tekniske support, du har brug for. Kontaktoplysningerne kan ændres uden varsel. Microsoft garanterer på ingen måde rigtigheden af kontaktoplysningerne for tredjepart.

Oversigt over kontaktoplysninger for computerproducenter og -leverandører:

OEM-producent TelefonnummerSupportwebsted
Acer33 70 20 70 WebstedSupportwebsted
Apple80 24 08 35 WebstedSupportwebsted
ASUS38 32 29 43 WebstedSupportwebsted
Compaq35 25 65 00 WebstedSupportwebsted
Dell70 23 01 82 WebstedSupportwebsted
Fujitsu7222 4646 WebstedSupportwebsted
Hewlett Packard35 25 65 00 WebstedSupportwebsted
HTC80 25 16 66 WebstedSupportwebsted
LG8088 5758 WebstedSupportwebsted
IBM / Lenovo70 10 51 50 WebstedSupportwebsted
Medion45 70 21 20 24 WebstedSupportwebsted
Packard Bell69 91 80 43 WebstedSupportwebsted
Samsung Mobile 70 70 19 70 WebstedSupportwebsted
Samsung Notebook computers70 70 19 70 WebstedSupportwebsted
Sony70 112 105 WebstedSupportwebsted
Toshiba8088 1750 WebstedSupportwebsted

Sidste gennemsyn : 16. marts 2015