Support för aktivering av Microsoft-produkter

Hjälp med Microsoft Windows- och Office-aktivering. Information om aktivering av volymlicensnyckel. Guide för att hitta och ersätta en produktnyckel.

Viktiga resurser

Viktiga resurser

Vad är Microsofts produktaktivering (MPA)?
Läs mer om hur produktaktivering fungerar.

Ta reda på om produkten är korrekt licensierad
Se till att Microsoft-produkterna har rätt licenser.

Läs om hur du identifierar, hittar och ersätter en produktnyckel
Här kan du få hjälp med att hitta och ersätta produktnyckeln som krävs för produktaktivering.

Leta reda på etiketten med produktnyckeln och läs mer om hur viktig den är.
Här finns exempel på etiketter med äkthetsbevis (Certificate of Authority, COA).

Aktivera Microsoft-spel och kartprogram
Vanliga frågor om aktivering av Games for Windows, MapPoint och Streets and Trips. Spela upp videon om du vill veta mer (Engelska).

Vad är det för skillnad på produktaktivering och produktregistrering? (Engelska)
Du måste aktivera din Microsoft-produkt men du behöver inte registrera den. Läs mer om denna skillnad.

Rapportera piratkopiering av programvara (Engelska)
Du kan hjälpa till i kampen mot piratkopiering genom att rapportera misstänkta överträdelser.

Windows

Produktaktivering av Microsoft Windows

Få hjälp med att aktivera Microsoft Windows
Läs om hur du aktiverar Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows Vista och Windows XP

Ändra eller uppdatera produktnyckeln
Åtgärder för att ändra produktnyckeln i Windows 7, Windows Vista och Windows XP.

Felmeddelandet "Din aktiveringsperiod är slut" i Windows Vista
Innehåller instruktioner för att lösa problem med Windows-aktivering eller Windows Genuine Advantage om datorn har försatts i läget med begränsad funktionalitet.

Läget med begränsad funktionalitet i Windows Vista
Beskriver vad som händer när Windows Vista är försatt i begränsat funktionalitetsläge.

Office

Produktaktivering av Microsoft Office

Aktivera Office 365 Home, Personal, University eller Office 2013
Så här aktiverar du Office 365 Home, Personal, University eller Office 2013

Aktivera Office 2010
Så här aktiverar du Office 2010

Aktivera volymutgåvor av Office
Så här aktiverar du volymutgåvor av Office

Produktnyckel till Office 2010 ? interaktiv hjälp (Engelska)
Använd arbetsflödet i den interaktiva hjälpen för att lösa vanliga problem med produktaktivering och produktnycklar. Bland vanliga problem återfinns svårigheter att identifiera och ange produktnyckeln, fel när produktnyckeln matas in och rätten att få en ersättningsnyckel.

Beskrivning av aktiveringsguiden för Office
I Office ingår en aktiveringsguide. Du måste aktivera Office för att kunna använda Office fullt ut.

Så hämtar du en ny produktnyckel för en Microsoft Office-produkt
Information om var du hittar produktnyckeln, eller hur du skaffar en nya produktnyckel om produktnyckeletiketten är skadad eller om den saknas.

Vilken knapp ska jag klicka på för att aktivera, köpa, hämta eller använda en Office 2010-produkt?
Den här artikeln innehåller information om hur du börjar använda en Microsoft Office 2010-produkt om du redan har köpt Office 2010 och behöver aktivera produkten, eller om du vill köpa Office 2010 eller använda Office Starter 2010.

Informationsresurser för licensaktivering i Microsoft Office-program
Felsökningshjälp och ytterligare information om aktivering.

Volymlicensproduktnycklar

Volymlicensaktivering

Volymaktiveringsinformation för Windows Vista, Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2 och Windows 7
Här finns resurser med information om volymlicenser och volymaktivering.

Volymlicensproduktnycklar (Engelska)
Skaffa volymlicensnycklar, inklusive KMS och MAK.

Volymlicensnycklar: Vanliga frågor och svar (Engelska)
Svar på vanliga frågor om volymlicensnycklar.

Aktivera volymutgåvor av Office
Så här aktiverar du volymutgåvor av Office

Kontakter

Ring till oss

Telefon

Telefonnumren till Microsoft Product Activation Centers anges inte eftersom det finns många regionala produktaktiveringsställen runt om i världen. I artikeln Kontakta ett Microsoft Product Activation Center finns information om hur du hittar rätt telefonnummer genom att köra produktaktiveringsguiden.

Ställ frågor i communityn

Kontakta datortillverkaren

Javascript inaktiverat Vi har upptäckt att Javascript är inaktiverat på datorn. Om du vill få ut så mycket som möjligt av supporten bör du aktivera Active Scripting

Granskad senast : den 27 augusti 2015