Kundestøtte for aktivering av Microsoft-produkter

Hjelp til aktivering av Microsoft Windows og Office. Få informasjon om aktivering av volumlisensnøkler. Lær hvordan du finner/erstatter produktnøkler.

Viktige ressurser

Viktige ressurser

Hva er Microsoft-produktaktivering?
Finn ut hvordan produktaktivering fungerer.

Finne ut om du har riktig lisens for et produkt
Sørg for at du har riktig lisens for Microsoft-produktene du har installert.

Lær hvordan du skal identifisere, finne eller bytte ut en produktnøkkel
Her kan du få hjelp til å finne eller bytte ut produktnøkkelen som kreves for å utføre produktaktivering.

Finne klistremerket med produktnøkkelen og forstå hvor viktig det er
Se eksempler på ekthetsgarantier.

Aktivere Microsoft-spill og tilordne programmer
Vanlige spørsmål om aktivering av Games for Windows, MapPoint og Streets and Trips. Spill av videoen for å lære mer.

Hva er forskjellen mellom produktaktivering og produktregistrering? (Engelsk innhold)
Du må aktivere Microsoft-produktet, men du er ikke nødt til å registrere produktet. Her kan du lære mer om forskjellen.

Rapporter piratkopiering av programvare (Engelsk innhold)
Bidra positivt i kampen mot piratkopiering: Avgi rapport når du støter på tilfeller du mistenker kan være piratkopiering.

Windows

Produktaktivering for Microsoft Windows

Få hjelp til å aktivere Microsoft Windows
Lær hvordan du aktiverer Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows Vista og Windows XP

Endre eller oppdatere produktnøkkelen
Fremgangsmåter for å endre produktnøkkelen i Windows 7, Windows Vista og Windows XP.

"Feilmelding om at aktiveringsperioden" er utløpt, i Windows Vista
Beskriver trinnene du må utføre for å løse problemer med Windows-aktivering eller Windows Genuine Advantage når datamaskinen er i Redusert funksjonalitet-modus.

Redusert funksjonalitet-modus i Windows Vista
Beskriver atferden du kan forvente når Windows Vista er i Redusert funksjonalitet-modus.

Office

Produktaktivering for Microsoft Office

Aktivere Office 365 Home, Personal, University eller Office 2013
Slik aktiverer du Office 365 Home, Personal, University eller Office 2013

Aktivere Office 2010
Slik aktiverer du Office 2010

Aktivere volumutgaver av Office
Slik aktiverer du volumutgaver av Office

Veiledningshjelp for Office 2010-produktnøkkel (Engelsk innhold)
Bruk veiledningshjelpen til å løse vanlige problemer knyttet til produktaktivering og produktnøkler. Du kan få hjelp med å finne og skrive inn produktnøkkelen, løse problemer som måtte oppstå når du skriver inn produktnøkkelen, og finne ut om rettighetene til å få en erstatningsnøkkel.

Beskrivelse av aktiveringsveiviseren for Office
Office inkluderer en aktiveringsveiviser. Du må aktivere Office for å dra full nytte av produktet.

Slik får du en ny produktnøkkel for et Microsoft Office-produkt
Her får du vite hvordan du lokaliserer produktnøkkelen hvis du ikke finner den, eller hvordan du får en ny produktnøkkel hvis produktnøkkeletiketten er skadet eller mangler.

Hvilken knapp klikker jeg for å aktivere, kjøpe, laste ned eller bruke et Office 2010-produkt?
Denne artikkelen hjelper deg med å begynne å bruke et Microsoft Office 2010-produkt hvis du allerede har kjøpt Office 2010 og trenger å aktivere produktet, ønsker å kjøpe Office 2010 eller vil bruke Office Starter 2010.

Ressurser som hjelper deg å aktivere en lisens i Microsoft Office-programmer
Her får du feilsøkingshjelp og mer informasjon om aktivering.

Volumlisensaktivering

Volumlisensaktivering

Informasjon om Volume Activation for Windows Vista, Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2 og Windows 7
Vis ressurser om volumlisensiering og Volume Activation 2.0.

Produktnøkler for volumlisens (Engelsk innhold)
Finne produktnøklene for volumlisens, inkludert KMS og MAK.

Vanlige spørsmål om volumlisensnøkler (Engelsk innhold)
Svar på vanlige spørsmål om volumlisensnøkler.

Aktivere volumutgaver av Office
Slik aktiverer du volumutgaver av Office

Kontakter

Ring oss

Telefon

Telefonnumrene til Microsofts produktaktiveringssentre er ikke oppført, fordi det er mange regionale produktaktiveringssentre over hele verden. Artikkelen Slik kontakter du et Microsoft produktaktiveringssenter beskriver hvordan du får tak i det riktige telefonnummeret ved å kjøre veiviseren for produktaktivering.

Spør fellesskapet

Kontakt datamaskinprodusenten

Javascript er deaktivert Vi ser at Javascript er deaktivert på denne PCen. Hvis du vil ha best mulig kundestøtte, bør du aktivere Aktiv skripting

Siste gjennomgang : 27. august 2015