Microsoft-tuoteaktivointituki

Microsoft Windows- ja Office-aktivointiohje. Volyymikäyttöoikeusavaimella tehtävän aktivoinnin tiedot. Tuoteavaimen etsimis- ja korvaamisopas.

Tärkeimmät resurssit

Tärkeimmät resurssit

Microsoftin tuoteaktivoinnin kuvaus
Ota selvää, miten tuoteaktivointi toimii.

Tuotteen käyttöoikeuksien oikeellisuuden selvittäminen
Varmista, että sinulla on Microsoft-tuotteisiin oikeat käyttöoikeudet.

Tuotetunnuksen tunnistaminen, paikantaminen ja korvaaminen
Ota selvää, miten voit löytää tai vaihtaa tuoteaktivointiin tarvittavan Product Key -tunnuksen.

Product Key -tarran paikantaminen ja sen merkitys
Katso esimerkkejä Certificate of Authority (COA) -tarroista.

Microsoftin pelien ja karttaohjelmien aktivoiminen
Usein kysyttyjä kysymyksiä Games for Windowsin, MapPointin ja Streets and Tripsin aktivoinnista. Toista video ja tutustu tarkemmin.

Mitä eroa on tuotteen aktivoinnilla ja tuotteen rekisteröinnillä? (englanninkielinen sisältö)
Microsoft-tuote on aktivoitava, mutta sitä ei tarvitse rekisteröidä. Perehdy näiden toimenpiteiden eroihin.

Ilmoita ohjelmistopiratismista
Ilmoittaminen epäillyistä tietosuojan loukkauksista voi vaikuttaa myönteisesti piratismin vastaiseen kamppailuun.

Windows

Microsoft Windowsin tuoteaktivointii

Microsoft Windowsin aktivointiohjeita
Opi Windows 8.1:n, Windows 8:n, Windows 7:n, Windows Vistan ja Windows XP:n aktivointi

Product Key -tunnuksen vaihtaminen tai päivittäminen
Product Key -tunnuksen vaihtamisen vaiheet Windows 7:ssä, Windows Vistassa ja Windows XP:ssä.

Aktivointiaika on umpeutunut -virhesanoma tulee näyttöön käynnistettäessä Windows Vista
Windowsin aktivointiin tai Windows Genuine Advantage -vahvistukseen liittyvien ongelmien ratkaiseminen, kun tietokone on rajoitetun toiminnan tilassa.

Windows Vistan rajoitetun toiminnan tilan ominaisuudet
Kuvailee odotettavissa olevan toiminnan, kun Windows Vista on rajoitetun toiminnan tilassa.

Office

Microsoft Officen tuoteaktivointi

Aktivoi Office 365 Home, Office 365 Personal, Office 365 University tai Office 2013
Office 365 Homen, Office 365 Personalin, Office 365 Universityn tai Office 2013:n aktivointi

Aktivoi Office 2010
Office 2010:n aktivointi

Aktivoi Officen volyymikäyttöoikeusversioita
Officen volyymikäyttöoikeusversioiden aktivointi

Office 2010:n Product Key -tunnuksen ohjattu ohje (englanninkielinen sisältö)
Ohjatun ohjetyönkulun avulla voit ratkaista tuoteaktivointiin ja Product Key -tunnuksiin liittyvät yleiset ongelmat. Yleisiin ongelmiin kuuluvat muun muassa Product Key -tunnuksen tunnistaminen ja antaminen, Product Key -tunnusta annettaessa ilmenevät virheet ja oikeus saada korvaava tunnus.

Ohjatun Microsoft Office -aktivoimistoiminnon kuvaus
Office sisältää ohjatun aktivoimistoiminnon. Officen kaikkien toimintojen käyttö edellyttää Officen aktivointia.

Uuden tuotetunnuksen hankkiminen Microsoft Office -tuotepaketille
Tuotetunnuksen etsiminen, jos sitä ei löydy, tai uuden tuotetunnuksen hankkiminen, jos se on vahingoittunut tai se puuttuu.

Office 2010 -tuotteen painikkeet tuotteen aktivoimista, ostamista, lataamista ja käyttämistä varten
Tämä artikkeli neuvoo Microsoft Office 2010 -tuotteen käytön aloittamisessa, jos olet jo ostanut Office 2010:n ja se on aktivoitava, jos haluat ostaa Office 2010:n tai jos haluat käyttää Office Starter 2010:tä.

Microsoft Office -ohjelmien käyttöoikeuden aktivoimista helpottavat resurssit
Vianmääritysohjeet ja lisätietoja aktivoinnista.

Volyymikäyttöoikeuksien aktivointi

Volyymikäyttöoikeuksien aktivointi

Windows Vistan, Windows Server 2008:n, Windows Server 2008 R2:n ja Windows 7:n volyymiaktivointitietoja
Tutustu volyymikäyttöoikeuksiin ja Volume Activation 2.0:aan liittyviin resursseihin.

Volyymikäyttöön oikeuttavat Product Key -tunnukset (englanninkielinen sisältö)
Volyymikäyttöoikeusavaimien hankkiminen, KMS ja MAK mukaan lukien.

Volyymikäyttöoikeusavaimiin liittyvät usein kysytyt kysymykset (englanninkielinen sisältö)
Vastauksia volyymikäyttöoikeusavaimiin liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Aktivoi Officen volyymikäyttöoikeusversioita
Officen volyymikäyttöoikeusversioiden aktivointi

Yhteystiedot

Javascript on poistettu käytöstä Huomasimme, että Javascript on laitteessasi poistettu käytöstä. Voit nauttia parhaasta mahdollisesta tuesta ottamalla aktiiviset komentosarjat käyttöön.

Viimeisin tarkistus : 16. helmikuuta 2015