Support til Microsoft produktaktivering

Aktivering af Microsoft Windows og Office-produkter samt volumenlicensnøgler. Vejledning til, hvordan du finder og erstatter en produktnøgle.

Nøgleressourcer

Nøgleressourcer

Hvad er Microsoft-produktaktivering (MPA)?
Find ud af, hvordan produktaktivering fungerer.

Hvordan finder du ud af, om produktet har den korrekte licens?
Sørg for, at du har den korrekte licens til dine Microsoft-produkter.

Find ud af, hvordan du identificerer, finder eller erstatter en produktnøgle
Hjælp til at finde eller erstatte din produktnøgle, der skal bruges til produktaktivering.

Find etiketten med din produktnøgle, og find ud af, hvor vigtig den er.
Se eksempler på nøglecenteretiketter (COA-etiketter).

Aktivering af Microsoft-spil og tilknytning af programmer
Ofte stillede spørgsmål om aktivering af Games for Windows, MapPoint og Streets and Trips. Afspil videoen for at få mere at vide.

Hvad er forskellen på produktaktivering og produktregistrering?
Du skal aktivere dit Microsoft-produkt, men du er ikke forpligtet til at registrere dit produkt. Få flere oplysninger om forskellene.

Rapportér piratkopiering af software
Hvis du rapporterer mistanke om overtrædelser af piratkopiering, når du opdager dem, kan det have en positiv effekt på kampen mod piratkopiering.

Windows

Microsoft Windows-produktaktivering

Få hjælp til at aktivere Microsoft Windows
Se, hvordan du aktiverer Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows Vista og Windows XP

Sådan ændrer du din produktnøgle
Fremgangsmåde til ændring af din produktnøgle i Windows 7, Windows Vista og Windows XP.

"Fejlmeddelelsen Your activation period has expired" i Windows Vista
Angiver trin til at løse problemer med Windows-aktivering eller Windows Genuine Advantage, når din computer er i reduceret funktionalitetstilstand.

Reduceret funktionalitetstilstand i Windows Vista
Beskriver den adfærd, du kan forvente, når Windows Vista er i reduceret funktionalitetstilstand.

Office

Microsoft Office-produktaktivering

Aktivér Office 365 Home, Personal, University eller Office 2013
Sådan aktiverer du Office 365 Home, Personal, University eller Office 2013

Aktivér Office 2010
Sådan aktiverer du Office 2010

Aktivér volumenversioner af Office
Sådan aktiverer du volumenversioner af Office

Automatiseret hjælp til produktnøgle til Office 2010 (Engelsk indhold)
Brug vores automatiserede hjælp til at løse almindelige problemer vedrørende produktaktivering og produktnøgler. Almindelige problemer omfatter identificering og angivelse af produktnøgle, fejl i forbindelse med angivelse af produktnøgle samt ret til at få en erstatningsnøgle.

Beskrivelse af guiden Aktivering af Office
Office omfatter en aktiveringsguide. Du skal aktivere Office for at få fuldt udbytte af programmet.

Sådan fås en ny produktnøgle til et Microsoft Office-produkt
Sådan finder du produktnøglen, hvis du ikke kan finde den, eller sådan får du en ny produktnøgle, hvis etiketten til produktnøglen er beskadiget eller mangler.

Ressourcer til at hjælpe dig med at aktivere en licens i Microsoft Office-programmer
Fejlfinding af hjælp og flere oplysninger om aktivering.

Aktivering af volumenlicens

Aktivering af volumenlicens

Oplysninger om volumenaktivering til Windows Vista, Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2 og Windows 7
Se ressourcer om volumenlicensering og volumenaktivering 2.0.

Produktnøgler til volumenlicens (Engelsk indhold)
Sådan får du volumenlicensnøgler, inklusive KMS og MAK.

Ofte stillede spørgsmål om volumenlicensnøgler (Engelsk indhold)
Svar på ofte stillede spørgsmål om volumenlicensnøgler.

Aktivér volumenversioner af Office
Sådan aktiverer du volumenversioner af Office

Kontaktpersoner

Ring til os

Telefon

Telefonnummer:
80 70 13 15

Chat med en Microsoft-medarbejder

Chat

Spørg gruppen

Kontakt computerproducenten

Javascript deaktiveret Det er registreret, at Javascript er deaktiveret på din maskine. Aktivér Active Scripting for at få den bedste supportoplevelse

Sidste gennemsyn : 16. februar 2015