Microsoft Consulting Services

Microsoft Consulting Services (MCS) oferă experți de clasă mondială pentru a vă ajuta să construiți soluții bazate pe tehnologii Microsoft care să corespundă intru totul necesităților de afaceri specifice firmei dvs. MCS completează resursele dvs interne precum și partenerii.

Un ajutor acordat organizațiilor în realizarea promisiunilor tehnologiei informației

Marile organizații se afla în fața unui larg spectru de tehnologii, care aduc cu sine și provocări deosebite:
 • Alinierea tehnologiei cu cerințele afacerilor
 • Menținerea personalului la un înalt nivel de pregătire
 • Implementarea rapidă de soluții specifice
Microsoft Consulting Services furnizează asistență cu scopul de a asigura succesul investiției dvs făcute în sistemele informatice bazate pe tehnologii Microsoft.

Ca parte familiei de servicii de întreprindere MCS furnizează servicii IT înalt specializate în toată lumea. MCS este prezent în mai mult de 45 de țări, iar consultanții Microsoft dețin ani de experiență în toate tipurile de industrie.

O relație cu Microsoft pentru marile companii

Lucrând la sediul clientului, MCS este determinat să transfere cunoștințe pentru a vă putea permite să obțineți cele mai mari avantaje de la tehnologiile Microsoft pe care le dețineți.

MCS va lucra extrem de apropiat cu principalii furnizori și parteneri, inclusiv cu firmele ce dețin certificarea de Microsoft Solution Provider pentru a se asigura că toate nevoile de servicii IT sunt îndeplinite. Cu partenerii noștri vă vom ajuta să abordați cu succes provocările din zona IT din zilele noastre și să obțineți rezultate excepționale de la soluțiile construite pe platformele Microsoft.

O serie de servicii focalizate pe succesul dvs

MCS oferă servicii personalizate:
 • Enterprise Program Management
  Maximizați investiția în produse Microsoft și aliniați tehnologia viitorului cu strategia afacerilor dvs prin folosirea serviciilor de planificare IT strategică oferite de Microsoft. Acest serviciu de termen lung livrat la sediul Dumneavoastră vă furnizează un consultant înalt specializat în probleme de management IT care coordonează și livrează o suită personalizată de activități bazate pe platforme Microsoft care includ planificarea arhitecturii IT la nivel de întreprindere, estimarea costurilor de deținere, îmbunătățirea organizației IT și altele.
 • Microsoft Solutions Framework Consulting and Training
  Consultanții Microsoft aduc disciplina demonstrată a cadrului de lucru Microsoft Solutions Framework în toate angajamentele la care lucrează. Microsoft Solutions Framework este o serie de modele testate pentru dezvoltarea de aplicații, dezvoltarea de arhitecturi de sistem la nivel de întreprindere și administrare a infrastructurii utilizate de grupurile de dezvoltare, IT și de consultanță din Microsoft. Consultanții pot instrui personalul dvs. cum să utilizeze aceste modele cât și să vă sfătuiască asupra modului în care organizația și operațiunile dvs. pot fi optimizate pentru a profita de tehnologiile Microsoft.
 • Technology Consulting Blueprints
  Aceste proiecte predefinite de consultanță se concentrează pe inițiative tehnice cheie ale Microsoft cum ar fi Internet Commerce Solution Planning sau Data Warehousing cu SQL Server. La sfârșitul fiecărui proiect obțineți un plan de implementare sau de dezvoltare testat care se potrivește perfect cu mediul dvs. Având o înțelegere deplină a resurselor și a pașilor necesari, puteți apoi opta să continuați de la acest plan pe cont propriu sau să folosiți în continuare consultanții Microsoft sau partenerii Microsoft Solution Provider.
 • Custom Consulting
  Din 1990, Microsoft Consulting a oferit clienților o gamă completă de servicii, adaptate exact necesităților lor. Scopul nostru continuă să fie obținerea succesului de către compania dvs., prin utilizarea tehnologiilor Microsoft, cu o atenție deosebită acordată dezvoltării de aplicații și arhitecturii IT. Serviciile noastre personalizate includ arhitectura și implementarea Microsoft BackOffice, proiectarea aplicațiilor specifice folosind SQL Server și Transaction Server, migrarea și administrarea sistemelor client pe 32 biți precum și construirea soluțiilor Internet/Intranet bazate pe platforma Microsoft. Consultanții Microsoft sunt frecvent utilizați pentru evaluarea arhitecturii și a proiectului, implementarea administrării proiectului și asigurarea calității pentru rețele și aplicații mari. Ca și în celelalte proiecte ale noastre, suntem concentrați pe transferul de cunoștiințe și crearea unui parteneriat de succes cu personalul dvs. și cu al furnizorilor dvs., cum ar fi firmele cu statut Microsoft Solution Provider.

Unic calificați pentru a oferi servicii tehnologice

Consultanții MCS fac parte integrantă din Microsoft și au acces unic la cunoștiințele și resursele firmei.

Pentru a oferi cele mai înalte nivele de servicii și expertiză și să ajute clienții să prospere și să își atingă obiectivele tehnologice, consultanții noștrii lucrează în mod curent cu grupurile de dezvoltare și de suport din Microsoft pentru a asigura succesul proiectelor.

Vă invităm să vă alăturați listei tot mai numeroase de organizații globale care au beneficiat de valoarea conlucrării cu Microsoft Consulting Services pentru a construi soluții pentru prezent și viitor.

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Ultima examinare : 30 iulie 2009