Support til Microsoft virusbeskyttelse og Windows Sikkerhed

Find oplysninger om gratis software til antivirusbeskyttelse (Microsoft Security Essentials), sikkerhedsløsninger og få hjælp med hoaxes og phishing.

Start her

Start her

Er du bekymret for, om din pc kan blive udsat for virus eller andre sikkerhedstrusler? Microsoft tilbyder gratis værktøjer, som kan hjælpe med at registrere og fjerne virus samt opbygge forsvar, som kan beskytte din pc mod virus og andre sikkerhedstrusler. Du kan komme i gang ved at følge de tre nedenstående trin.

Trin etScan din pc for virus
Microsoft Safety Scanner er et gratis sikkerhedsværktøj, du kan hente på internettet, og som tilbyder hurtig scanning og hjælper med at fjern virus, spyware og andet skadelig software.
Trin toKonfigurere din pc, så sikkerhedstrusler forhindres
Ved at opbygge computerens forsvar beskyttes den mod virus. Du kan forhindre sikkerhedstrusler i at inficere din pc ved hjælp af værktøjet Malware Prevention Diagnostic Tool, som guider dig gennem konfigurationen af følgende systemindstillinger: konfiguration af automatiske opdateringer til Windows, aktivering af Windows Firewall, deaktivering af indstillinger for personlige oplysninger i Internet Explorer, aktivering af Brugerkontrolkonto (UAC), rydning af internetcache og søgning i historik osv.
Trin treBeskyttelse af din pc
Windows Defender er indbygget i det nye Windows og er med til at beskytte din pc mod virus, spyware og anden malware.
Hvis du har en pc, der kører en ældre version af Windows, kan du downloade Microsoft Security Essentials.

Virusoplysninger

Virusoplysninger

Beskyttelse af din pc
Windows Defender er indbygget i det nye Windows og er med til at beskytte din pc mod virus, spyware og anden malware.
Hvis du har en pc, der kører en ældre version af Windows, kan du downloade Microsoft Security Essentials.

Fire trin til beskyttelse af computeren (Engelsk indhold)
Følg disse fire trin for at holde computeren beskyttet og opdateret.

Har du mistanke om, at du har virus? Udfør disse trin
I denne artikel beskrives det, hvordan du finder ud af, om computeren er inficeret med en computervirus, orm eller en trojansk hest, hvordan problemet løses, og hvordan fremtidige infektioner fra en computervirus forhindres.

Microsofts onlineforbrugersikkerhed (Engelsk indhold)
Beskyt din familie, dig selv og computeren ved at lære mere om computersikkerhed. Webstedet til onlineforbrugersikkerhed indeholder nyttige værktøjer og ressourcer for at holde dig opdateret vedrørende sikkerhed til computeren.

Sikkerhedsoplysninger

Sikkerhedsoplysninger

Automatisk diagnosticering og reparation af sikkerhedsproblemer i Windows
Diagnosticer og ret automatisk problemer med sikkerheden i Windows, f.eks. Kontrol af brugerkonti, Windows Firewall eller Forhindring af datakørsel, for at forhindre sikkerhedstrusler.

Sikkerhedskontrolliste til Windows
Brug denne kontrolliste for at sikre, at du benytter dig af alle de måder, som Windows kan hjælpe dig med at holde computeren så sikker som mulig på.

Installér Microsoft-opdateringer
Beskyt din pc mod sikkerhedstrusler, og hold din Windows-version opdateret.

Fire trin til beskyttelse af computeren (Engelsk indhold)
Følg disse fire trin for at holde computeren beskyttet og opdateret.

Microsofts onlineforbrugersikkerhed (Engelsk indhold)
Beskyt din familie, dig selv og computeren ved at lære mere om computersikkerhed. Webstedet til onlineforbrugersikkerhed indeholder nyttige værktøjer og ressourcer for at holde dig opdateret vedrørende sikkerhed til computeren.

Andre udbydere af sikkerhedssoftware

Installer og opdater sikkerhedssoftware for at beskytte din computer mod virus og andre trusler.

Hvordan kan jeg hjælpe med at beskytte min Windows 8.1-pc mod virus?

Udbydere af kundesikkerhedssoftware til Windows 7 (Engelsk indhold)

Udbydere af kundesikkerhedssoftware til Windows Vista (Engelsk indhold)

Udbydere af kundesikkerhedssoftware til Windows XP (Engelsk indhold)

Fup og svindel

Fup og svindel

Svindlere, der bruger Microsofts navn eller produktnavne (Engelsk indhold)
Phishingsvindel omfatter ofte navne på kendte firmaer for at overbevise dig om, at du skal besøge spoofede websteder eller klikke på farlige links. Microsoft sender ikke uønsket mail med personlige eller financielle anmodninger ud.

Sådan håndteres mistænkelig mail (Engelsk indhold)
Følg disse retningslinjer for at hjælpe med at beskytte dig selv, når der dukker mistænkelig mail op i din Indbakke.

Svindlere, der lover penge, gaver eller gevinster (Engelsk indhold)
Forskellige typer phishingsvindel lover fantastiske økonomiske eller andre gevinster mod, at du gør noget til gengæld....hvilket ofte omfatter videregivelse af personlige oplysninger.

Sådan genkender du phishingmails eller -links (Engelsk indhold)
Her er et par tip, der kan hjælpe dig med at spotte bedrageriske mails eller links i dem.

Spørg community'et

Spørg community'et

Forummet Security & Privacy i Microsoft Community
Stil spørgsmål i forummet Security and Privacy i Microsoft Community. Eksperterne er klar til at hjælpe.

Forummet Getting Started with Microsoft Security Essentials i Microsoft Community
Stil spørgsmål i forummet Getting Started and Upgrading with Microsoft Security Essentials i Microsoft Community. Eksperterne er klar til at hjælpe.

Forummet Updating Virus and Spyware Definitions i Microsoft Community
Stil spørgsmål i forummet Updating Virus and Spyware Definitions for Microsoft Security Essentials i Microsoft Community. Eksperterne er klar til at hjælpe.

Forummet Scanning, Detecting and Removing Threats i Microsoft Community
Stil spørgsmål i forummet Scanning, Detecting and Removing Threats with Microsoft Security Essentials i Microsoft Community. Eksperterne er klar til at hjælpe.

It-teknikere:

Sikkerhedsressourcer til it-teknikere

Ny Solution Accelerator: Microsoft Security Compliance Manager (Engelsk indhold)
Med Microsoft Security Compliance Manager får du centrale grundlæggende funktioner til administration af sikkerheden, en grundlæggende oversigt, tilpasningsfunktioner og grundlæggende eksportfleksibilitet for sikkerhed for at øge virksomhedens mulighed for at opnå effektiv administration af sikkerheds- og overholdelsesprocessen for de mest brugte Microsoft-produkter.

Installér de seneste Microsoft-sikkerhedsrettelser (Engelsk indhold)
Den anden tirsdag i hver måned udgives de seneste sikkerhedsopdateringer til Microsoft-software. Sørg for, at computeren er beskyttet, ved at installere den seneste sikkerhedsbulletin fra Microsoft.

Nyheder til Sikkerhed i Windows Server 2008 R2 (Engelsk indhold)
Disse produktevalueringsemner giver it-teknikere en oversigt over nye og ændrede sikkerhedsrelaterede funktioner i Windows Server 2008 R2.

Installér Microsoft-opdateringer
Beskyt din pc mod sikkerhedstrusler, og hold din Windows-version opdateret.

Microsoft Malware Protection Center (Engelsk indhold)
Microsoft Malware Protection Center-bloggen gør det muligt for Microsoft Malware Response Center at kommunikere med kunder i realtid. Emnerne omfatter daglige, bagvedliggende oplysninger om nye og interessante malwaretrusler samt andre forskningsemner inden for computersikkerhed.

Beskyt dit Exchange Messaging-miljø med Forefront Security til Exchange Server (Engelsk indhold)
Forefront Security til Exchange Server omfatter flere scanningsmaskiner fra førende sikkerhedsfirmaer i en enkelt løsning, der hjælper virksomheder med at beskytte deres Exchange Messaging-miljøer mod virusser, orme og spam.

Forbliv sikker: Besøg Security TechCenter på TechNet (Engelsk indhold)
På Security TechCenter får du links til tekniske bulletiner, rådgivning, værktøjer, foreskrevne vejledninger og communityressourcer, som er beregnet på at hjælpe it-teknikere med at holde Microsoft-servere, -computere og -programmer opdaterede og sikre.

Assisteret support

Assisteret support

Kontakt kundesikkerhedssupport
Når du opretter en sag, skal du huske at give alle de nødvendige oplysninger, der knytter sig til det problem, du står overfor. Du modtager et supportsagsnummer, så du kan spore og henvise til din forespørgsel. Du skal oplyse dette supportsagsnummer, når du kontakter en supporttekniker.
Åbningstid: 24 timer i døgnet 7 dage om ugen
Telefon: (+45) 82 333 100
Supportmuligheder (engelsk indhold)

Hjælp til andre Microsoft-sikkerhedsprodukter
Kontakt Microsoft Security Essentials-support
Kontakt Windows Live OneCare-support (Engelsk indhold)

Javascript deaktiveret Det er registreret, at Javascript er deaktiveret på din maskine. Aktivér Active Scripting for at få den bedste supportoplevelse

Sidste gennemsyn : 30. marts 2015