Windows- ja Office-tuen Microsoft Genuine Advantage

Tietoja aidon Microsoft Windowsin ja Officen käyttöoikeuksista ja eduista. Microsoft-tuoteaktivoinnin ja käyttöoikeustunnuksen vahvistamisen ohje.

Tärkeimmät resurssit

Tärkeimmät resurssit

Mikä on Genuine Advantage -ohjelma?
Ota selvää, miten Genuine Advantage -ohjelma toimii.

Perehdy Genuine Advantage -ohjelmaan
Usein kysyttyjä kysymyksiä Genuine Advantage -ohjelmasta.

Mistä voit tietää, onko ohjelmistosi aito
Selvitä asennusmediasi aitous vertaamalla sitä aitoon asennusmediaan.

Genuine Advantage -ohjelmaan sisältyvät tuotteet
Selvitä Genuine Advantage -ohjelman piiriin kuuluvat tuotteet.

Aidon Microsoft-ohjelmiston tietosuojalausunto
Tutustu Windows Genuine Advantage- ja Windows Activation Technologies -ohjelmien tietosuojalausuntoon.

Office Genuine Advantage

Office Genuine Advantage -ohjelma on lakkautettu eivätkä OGA Notifications -työkalun toiminnot ole enää käytettävissä.

Microsoft on sitoutunut vastustamaan ohjelmistopiratismia ja tukee myös tulevaisuudessa väärennettyjen Microsoft-ohjelmiston uhreiksi joutuneita asiakkaita ympäri maailmaa. Microsoft suhtautuu ohjelmistopiratismiin erittäin vakavasti ja kertoo asiakkaille myös jatkossa aitojen Microsoft-tuotteiden käyttöön liittyvistä eduista. Aidot Microsoft-ohjelmistot toimivat haluamallasi tavalla ja takaavat, että saat käyttöösi tuotteiden uusimmat ominaisuudet ja jatkuvia parannuksia, jotka takaavat ohjelmistojen parhaan mahdollisen toiminnan.

Jos uskot käyttäväsi väärennettyä ohjelmistoa, käy Microsoftin Mitä kannattaa katsoa -sivustossa. Siinä on lisätietoja aidoista Microsoft-ohjelmistoista ja ohjeita, joiden avulla voit määrittää Office-kopiosi aitouden. Siellä voit ilmoittaa myös epäillystä ohjelmistopiratismista, jos uskot, että Office-kopiosi ei ole aito.

Lisätietoja Microsoft Office -tuotteista saat Office-sivustosta. Jos haluat ostaa Microsoft Officen aidon kopion, käy Microsoft Storessa.

Jos sinulla on muuta kysyttävää tai tarvitset muuten ongelmaan liittyvää tukea, ota yhteyttä tukivaihtoehtojen selvittämiseksi.

Windows Genuine Advantage

Windows Genuine Advantage

Microsoft Windows Genuine Advantage -ilmoitussovellus (englanninkielinen sisältö)
Perehdy sovellukseen, joka ilmoittaa, jos Windows-kopiosi ei ole aito.

Aidon Windowsin edut
Perehdy aidon ohjelmiston käytön etuihin ja tutustu aitojen Windows-ohjelmistojen käyttäjille suunnattuihin tarjouksiin.

Windows Genuine Advantage Kit (englanninkielinen sisältö)
Opi muuntamaan väärennetty Windows XP aidoksi Windows XP:ksi

Tukiresurssit

Käy Microsoft Community -yhteisössä

Tuoteaktivoinnin ratkaisukeskus
Perehdy muun muassa tuoteaktivointiin, etsi ohjeita ja toimintaohjeita sekä vaihda Product Key -tunnus.

Rajoitetun toiminnan tila ja tuoteaktivointi Windows Vistassa
Kuvailee kaksi rajoitetun toiminnan tilaa, sen syyt ja käytettävissä olevat toiminnot, kun tietokone on tässä tilassa.

Windows Genuine Advantage -vahvistus on suoritettava Windows-päivityksiä ladattaessa (englanninkielinen sisältö)
Windows Genuine Advantage -vahvistus on suoritettava, kun haet aidon ladattavan Windows-ohjelmiston Microsoft Download Center- tai Windows Update -sivustosta.

Windows Internet Explorer 7:n asennus ja käytettävyyspäivityksen lataus (englanninkielinen sisältö)
Päivitys sisältää toiminnon muutoksen, kun Windows Genuine Advantage (WGA) -vahvistustarkistus poistetaan käytöstä.

Windows Genuine Advantage -ohjelman Product Key- tai määrälisenssitunnuksen ongelma Windows XP:ssä tai Windows Vistassa (englanninkielinen sisältö)
Product Key- ja määrälisenssitunnuksiin liittyvien ongelmien vaiheittaiset vianmääritysohjeet.

Virhesanomat

Pyydä apua "Tuotetunnus ei kelpaa" -virhesanomaan (englanninkielinen sisältö)
Ratkaisee ongelman, kun käytät Microsoft Windows Embedded for Point of Service- tai Microsoft Windows XP Embedded -pohjaista tietokonetta.

Ratkaise Windows Genuine Advantage -ohjelman Product Key- tai määrälisenssitunnuksen vahvistukseen liittyvä ongelma (englanninkielinen sisältö)
Antaa ongelman ratkaisemiseen liittyviä ohjeita, kun käytössä on Windows Vista tai Windows XP.

Windows 7-, Windows Server 2008- ja Windows Vista -pohjaisten tietokoneiden käyttöoikeusryhmien aktivointiin liittyvien virhekoodien vianmääritys
Neuvoo eri virhekoodien vianmäärityksessä, kun käyttöoikeusryhmiä aktivoidaan Multiple Activation Key (MAK) -tunnusten tai Key Management Service (KMS) -palvelun avulla.

Etsi apua Windows Vistan vahvistukseen: "Vahvistuspalvelu ei pysty määrittämään, onko Windows Vistan kopio aito" -virhesanoma (englanninkielinen sisältö)
Ratkaisee ongelman, joka ilmenee tavallisesti silloin, kun alkuperäinen laitevalmistaja on asentanut Windows Vistan valmiiksi tietokoneeseen.

Volyymikäyttöoikeuden Product Key -tunnuksen avulla asennetut Windows XP -tietokoneet saatetaan merkitä muiksi kuin aidoiksi
Ratkaisee ongelman, jos käytössä on virheellinen tai viallinen WGA Data.dat -tiedosto.

WGA-päivityksiä ei voi ladata Windows XP -tietokoneisiin (englanninkielinen sisältö)
Sisältää ratkaisuohjeita, kun Windowsia ei ole vahvistettu.

Vianmääritys, kun Windows Genuine Advantage ei vahvista Windows XP:tä
Sisältää vianmääritysohjeet, kun järjestelmä on sellaisessa tilassa, että WGA ei pysty käyttämään tuotetunnusta (PID).

Windows Genuine Advantage (WGA) -vahvistustestiä ei voi suorittaa loppuun, kun yrität vahvistaa Windows Vista-, Windows XP- tai Windows 2000 Professional -kopiota
Ratkaisee ongelman, kun ActiveX-ohjausobjekteja ei voi käyttää tietokoneessa.

Kun Windows XP -tietokone yritetään vahvistaa Windows Genuine Advantage -vahvistuksen avulla, näyttöön tulee virhesanoma siitä, ettei Product Key -tunnusta voi käyttää, tai virhesanoma 0x80080212
Tämä artikkeli sisältää ongelman ratkaisemiseen ja Windows Genuine Advantage -vahvistusprosessin käyttöön liittyviä vaiheittaisia ohjeita.

Kun yrität suorittaa Windows Genuine Advantage -vahvistustestin Windows Update -sivustossa, saat seuraavan virhekoodin: 0x80080299 (englanninkielinen sisältö)
Ratkaisee ongelman, kun ActiveX-ohjausobjektilaajennusta ei ole asennettu tai otettu käyttöön.

Virhe 0x80070005, kun Windows Genuine Advantage -vahvistustyökalun Windows XP- tai Windows 2000 Professional -versio asennetaan Windows Update -sivustosta (englanninkielinen sisältö)
Ratkaisee ongelman, kun asianmukaisia käyttöoikeuksia ei havaita.

Vianmääritys, kun saat Windows XP:ssä virhesanoman "Vahvistusta ei ole suoritettu loppuun: verkkovahvistusvirhe" tai virhekoodin 0x80080204 (englanninkielinen sisältö)
Ratkaisee ongelman, kun tietokoneen päivämäärää ja kellonaikaa ei ole asetettu nykyisen päivämäärän ja kellonajan mukaan.

Windows Genuine Advantage -aitoustarkistusprosessin aikana näyttöön tulee virhesanoma siitä, että Windows on aktivoitava
Ratkaisee ongelman, kun tiedostolla Wpa.dbl on vain luku -oikeudet. Tämä on mahdollista, jos tiedosto on palautettu CD-levyltä.

Pyydä apua, kun vahvistat Windows XP:n kopion ja saat virheilmoituksen "0x80080201 Tuotetunnusta (PID) ei havaita" (englanninkielinen sisältö)
Sisältää vianmääritysohjeet, kun järjestelmä on sellaisessa tilassa, että WGA ei pysty käyttämään tuotetunnusta (PID).

Vahvistus ja lisensointi

Vahvistus ja lisensointi

Microsoft Genuine Advantage ? Vianmäärityssivusto
Hae kokoonpanoasetuksiin liittyvää apua vahvistusprosessin onnistunutta suorittamista varten.

Validointi ja tietojen kerääminen
Perehdy validointiprosessin aikana kerättyihin tietoihin ja vahvistuksen epäonnistumisen mahdollisiin syihin.

Validoinnin epäonnistumisen yleiset syyt
Tutustu vahvistuksen epäonnistumisen yleisiin syihin ja ratkaisuvaihtoehtoihin.

Tuotemyynnin ja käyttöoikeuksien ratkaisukeskus
Perehdy muun muassa tuotteiden myyntiasiakirjoihin, ohjelmistojen ostettaviin ja kokeiluversioihin sekä ohjelmistojen käyttöoikeuksiin liittyviin ehtoihin.

Microsoft-ohjelmistojen piratismin vastainen suojaus (englanninkielinen sisältö)
Tutustu faktoihin ja opettele suojautumaan piratismilta.

Ilmoita ohjelmistopiratismista (englanninkielinen sisältö)
Ilmoittaminen epäillyistä tietosuojan loukkauksista voi vaikuttaa myönteisesti piratismin vastaiseen kamppailuun.

Lisätietoja piratismin ilmoittamisesta (englanninkielinen sisältö)
Piratismin ilmoittamisen usein kysytyt kysymykset.

Asianmukaiset lisensointikäytännöt (englanninkielinen sisältö)
Perehdy asianmukaiseen lisensointiin ja ratkaisuihin, jos ohjelmistoasi ei ole lisensoitu tai se ei ole aito.

Yhteystiedot

Soita

Puhelinnumero:

ma-pe 8:30-17:00
(09) 8171 0400 (pvm)

Lähetä sähköpostia

Sähköposti

Vastaus 2 työpäivän kuluessa
Lähetä asiakaspalveluun sähköpostia: finland@microsoft.com
tai lähetä aitoon Windows-tuotteeseen liittyvä tekninen tukipyyntö

Yhteisö

Microsoft Community -foorumi

Esitä kysymyksiä tai hae vastauksia Microsoft Community -foorumista

Ota yhteyttä tietokoneen valmistajaan

Javascript on poistettu käytöstä Huomasimme, että Javascript on laitteessasi poistettu käytöstä. Voit nauttia parhaasta mahdollisesta tuesta ottamalla aktiiviset komentosarjat käyttöön.

Viimeisin tarkistus : 18. joulukuuta 2014