Support för Microsoft Outlook 2010 och 2007

Supportalternativ, mer information och information om livscykel för Outlook 2007/2010.

Supportalternativ och resurser

Klicka här om du vill ha teknisk hjälp med Outlook. Gäller det annat innehåll väljer du en kategori nedan.

Självhjälp

Hjälp och instruktioner om Office 2010
Gå till hjälp- och informationscentret för Office för att få ut det mesta av Outlook.

Office 2010 Service Pack 1 (SP1) är tillgängligt
I Microsoft Office 2010 Service Pack 1 (SP1) finns de senaste uppdateringarna för Office 2010, bland annat förbättrad stabilitet, prestanda och säkerhet.

Självhjälp för arbetet

IT-tekniker: TechCenter för Office på TechNet (Engelska)
Gå till TechCenter för Office på TechNet om du vill göra avancerad felsökning och få vägledning för IT-tekniker.

Utvecklare: Office Developer Center på MSDN (Engelska)
Gå till Office Developer Center på MSDN om du vill veta mer om Office-utveckling.

Support för småföretag (Engelska)
Enkel hjälp och felsökning för småföretag.

Microsoft Premier-kunder: Gå till Microsoft Premier Online för felsökningsresurser och för att skicka in en incident online
Företagskunder som har ett Premier-konto kan gå in på Microsoft Premier Online och hitta felsökningsinformation eller öppna en supporthändelse hos Microsofts supportpersonal.

Microsoft-partner: Gå in på Microsofts partnernätverk (Engelska)
Microsoft-partners kan komma åt obegränsad onlinesupport via Microsofts partnernätverk.

Microsoft Community

Ställ en fråga eller sök efter svar i community-forumen för Office.

Microsoft Community för Outlook
Ställ en fråga eller sök efter svar i community-forumen för Outlook.

IT-tekniker: Office-forum på Microsoft TechNet (Engelska)
Ställ en fråga eller sök efter svar i Microsoft TechNet-forumen för Office.

Utvecklare: Microsoft MSDN Software Development for Office-forum (Engelska)
Ställ en fråga eller sök efter svar i MSDN Software Development for Office-forumen.

Alternativ för teknisk support

Få teknisk support från Microsoft
Om du vill kontakta en supporttekniker från Microsoft klickar du på din produkt och version nedan. Vi kommer att ställa några frågor för att kunna fastställa vilka dina supportalternativ är. Supportalternativen kan omfatta support via e-post, ärenderapportering online eller telefonkontakt.

Ta reda på vilken version du har genom att klicka på Start-knappen, klicka så att Alla program visas, klicka på mappen Office och visa versionen i listan med programnamn.

Alternativ för teknisk support för arbetet

IT-tekniker: TechCenter för Office på TechNet (Engelska)
Gå till TechCenter för Office på TechNet om du vill göra avancerad felsökning och få vägledning för IT-tekniker.

Utvecklare: Office Developer Center på MSDN (Engelska)
Gå till Office Developer Center på MSDN om du vill veta mer om Office-utveckling.

Microsoft Premier-kunder: Gå till Microsoft Premier Online för felsökningsresurser och för att skicka in en incident online
Företagskunder som har ett Premier-konto kan gå in på Microsoft Premier Online och hitta felsökningsinformation eller öppna en supporthändelse hos Microsofts supportpersonal.

Microsoft-partner: Gå in på Microsofts partnernätverk (Engelska)
Microsoft-partners kan komma åt obegränsad onlinesupport via Microsofts partnernätverk.

Läs mer

Använda Outlook

Hjälp och instruktioner om Office
Microsoft Office Online är den främsta resursen för Microsoft Office-information som bl.a mallar, instruktioner och hämtningsbara filer.

Komma igång med Outlook 2010
Ska du byta från en tidigare version av Office? Läs om nyheter och sök efter grundläggande instruktioner för förstagångsanvändare.

Komma igång med Outlook 2007
Läs om förändringarna i Office 2007 och se vad som är nytt i den här tidigare versionen.

Office-utbildning
Granska kurserna i onlineutbildningen.

Aktivera Office 2010
Hämta information om hur du aktiverar dina Microsoft 2010-program.

Har utvärderingsversionen av Office 2010 upphört? Hämta den fullständiga versionen idag på Microsoft Store.
Fortsätt använda Office 2010 och få de nödvändiga verktyg du behöver för att genomföra projekt inom arbete, skola och hushåll effektivt.

Supportlivscykel

Läs mer om Support Lifecycle för Office

Sida för Support Lifecycle-policy
Gå in på sidan för Microsoft Support Lifecycle-policyn om du vill se Microsofts riktlinjer för produktsupport från inköp till slutet av produktens livslängd.

Support Lifecycle-policy för Office
Visa information om Support Lifecycle-policy för produktfamiljen Office.

Outlook 2010
Läs mer om vad supportgiltighetstid innebär för Outlook 2010.

Outlook 2007
Läs mer om vad supportgiltighetstid innebär för Outlook 2007.

Visa Support Lifecycle-information

Vanliga frågor och svar om Support Lifecycle för produktfamiljen Office (Engelska)
Hämta mer specifik information om produktfamiljen Office.