Tukea Microsoft Outlook 2010:een ja 2007:ään

Outlook 2007:ään ja 2010:een liittyviä tukivaihtoehtoja, lisätietoja ja elinkaaritietoja.

Tukivaihtoehdot ja resurssit

Jos tarvitset Outlookiin liittyvää teknistä tukea, napsauta tätä. Jos haet muuta sisältöä, valitse luokka alta.

Oma-aloitteisen tuen vaihtoehdot

Office 2010:n ohje ja toimintaohjeet
Käy Officen ohje- ja toimintakeskuksessa oppiaksesi hyödyntämään Officea parhaalla mahdollisella tavalla.

Office 2010 Service Pack 1 (SP1) saatavilla
Microsoft Office 2010 Service Pack 1 (SP1) sisältää uusimmat päivitykset Office 2010:een, muun muassa vakauteen, suorituskykyyn ja turvallisuuteen liittyviä parannuksia.

Oma-aloitteisen tuen vaihtoehdot työhön

IT-ammattilaiset: TechNetin Office TechCenter (englanninkielinen sisältö)
Käy TechNetin Office TechCenterissä, josta saat IT-ammattilaisille tarkoitettuja kehittyneitä vianmääritystyökaluja ja neuvoja.

Sovelluskehittäjät: MSDN:n Office Developer Center (englanninkielinen sisältö)
Käy MSDN:n Office Developer Centerissä, josta saat tietoja Officen kehitystyöstä.

Pienyritysten tuki (englanninkielinen sisältö)
Yksinkertaisia ohjeita ja vianmääritysvinkkejä pienyrityksiä varten.

Microsoft Premier -asiakkaat: Hae vianmääritysresursseja Microsoft Premier Online (MPO) -sivustosta tai lähetä tapaus verkossa
Premier-tiliä käyttävät yritysasiakkaat voivat käydä Microsoft Premier Online (MPO) -sivustossa, jossa he voivat perehtyä vianmääritykseen liittyviin tietoihin tai avata tukitapauksen Microsoftin tukihenkilön kanssa.

Microsoftin kumppanit: Käy Microsoftin kumppaniverkossa (englanninkielinen sisältö)
Microsoftin kumppanit voivat rajattomasti käyttää Microsoftin kumppaniverkon online-tukea.

Microsoft-yhteisö

Lähetä kysymys Community Office -foorumeihin tai selaa niissä olevia ratkaisuja.

Outlookin Microsoft-yhteisö
Lähetä kysymys Community Outlook -foorumiin tai selaa siinä olevia ratkaisuja.

IT-ammattilaiset: Microsoft TechNetin Office-foorumit (englanninkielinen sisältö)
Lähetä kysymys Microsoft TechNetin Office-foorumeihin tai selaa niissä olevia ratkaisuja.

Sovelluskehittäjät: Microsoft MSDN Software Development for Office -foorumit (englanninkielinen sisältö)
Lähetä kysymys MSDN Software Development for Office -foorumeihin tai selaa niissä olevia ratkaisuja.

Teknisen tuen vaihtoehdot

Pyydä Microsoftilta teknistä tukea
Ota yhteyttä Microsoftin tukihenkilöön napsauttamalla haluamaasi tuotetta ja sen versiota. Esitämme muutamia kysymyksiä käytettävissä olevien tukivaihtoehtojen määrittämistä varten. Tukea voi olla saatavilla sähköpostitse, Internetin välityksellä tai puhelimitse.

Voit selvittää oman versiosi napsauttamalla Käynnistä-painiketta, valitsemalla Kaikki ohjelmat, napsauttamalla Office-kansiota ja katsomalla ohjelmien yhteydessä olevan version.

Teknisen tuen vaihtoehdot työhön

IT-ammattilaiset: TechNetin Office TechCenter (englanninkielinen sisältö)
Käy TechNetin Office TechCenterissä, josta saat IT-ammattilaisille tarkoitettuja kehittyneitä vianmääritystyökaluja ja neuvoja.

Sovelluskehittäjät: MSDN:n Office Developer Center (englanninkielinen sisältö)
Käy MSDN:n Office Developer Centerissä, josta saat tietoja Officen kehitystyöstä.

Microsoft Premier -asiakkaat: Hae vianmääritysresursseja Microsoft Premier Online (MPO) -sivustosta tai lähetä tapaus verkossa
Premier-tiliä käyttävät yritysasiakkaat voivat käydä Microsoft Premier Online (MPO) -sivustossa, jossa he voivat perehtyä vianmääritykseen liittyviin tietoihin tai avata tukitapauksen Microsoftin tukihenkilön kanssa.

Microsoftin kumppanit: Käy Microsoftin kumppaniverkossa (englanninkielinen sisältö)
Microsoftin kumppanit voivat rajattomasti käyttää Microsoftin kumppaniverkon online-tukea.

Lisätietoja

Outlookin käyttäminen

Officen ohje ja opastus
Microsoft Office Online -sivusto on ensisijainen Microsoft Office -resurssi, joka sisältää malleja, toimintaohjeita, ladattavia tiedostoja ja paljon muita hyödyllisiä tietoja.

Outlook 2010:n käytön aloittaminen
Oletko vaihtamassa Officen vanhan version uuteen? Tutustu uusiin ominaisuuksiin tai etsi perusohjeet, jos käytät ohjelmistoa ensimmäisen kerran.

Outlook 2007:n käytön aloittaminen
Perehdy Office 2007:n muutoksiin ja ota selvää, mitä uusia ominaisuuksia tämä edellinen versio sisältää.

Office-koulutus
Tutustu esittelyssä oleviin verkkokursseihin.

Office 2010:n aktivointi
Hanki Microsoft 2010 -ohjelmien aktivointiin liittyviä tietoja.

Onko Office 2010:n kokeilujakso päättynyt? Hanki täysversio Microsoft Storesta jo tänään.
Jatka Office 2010:n käyttöä ja varmista, että sinulla on käytössäsi kaikki työkalut, joita tarvitset työ-, koulu- ja kotiprojektiesi tehokkaaseen suorittamiseen.

Elinkaarituki

Lisätietoja Officen elinkaarituesta

Elinkaaritukikäytäntösivu
Käy Microsoftin elinkaaritukikäytäntösivulla ja perehdy Microsoftin tukikäytäntöihin tuotteen julkistamisesta sen käyttöiän loppuun asti.

Officen elinkaaritukikäytännöt
Tutustu Office-tuotteiden elinkaaritukikäytäntöön liittyviin tietoihin.

Outlook 2010
Ota selvää, mitä Outlook 2010:n tuen päättyminen merkitsee.

Outlook 2007
Ota selvää, mitä Outlook 2007:n tuen päättyminen merkitsee.

Elinkaaritukeen liittyvien tietojen tarkasteleminen

Office-tuotteiden elinkaaritukeen liittyvät usein kysytyt kysymykset (englanninkielinen sisältö)
Hanki yksityiskohtaisia tietoja Office-tuotteista.

Viimeisin tarkistus : 9. joulukuuta 2014