Support til Microsoft Outlook 2010 og 2007

Supportmuligheder, få mere at vide om og oplysninger om livscyklus for Outlook 2007/2010.

Supportmuligheder og ressourcer

Hvis du vil have teknisk support til Outlook, skal du klikke her. Hvis du vil se andet indhold, kan du vælge en kategori herunder.

Muligheder for selvhjælpsbaseret support

Hjælp og tip til Office 2010
Gå til Hjælp og tip til Office for at få mest muligt ud af Outlook.

Office 2010 Service Pack 1 (SP1) er tilgængelig
Microsoft Office 2010 Service Pack 1 (SP1) indeholder de seneste opdateringer til Office 2010 herunder forbedringer af stabilitet, ydeevne og sikkerhed.

Muligheder for selvhjælpsbaseret support til arbejde

It-teknikere: Office TechCenter på TechNet (Engelsk indhold)
Besøg Office TechCenter på TechNet, hvor du kan finde oplysninger om avanceret fejlfinding og vejledning til it-teknikere.

Udviklere: Office Developer Center på MSDN (Engelsk indhold)
Gå til Office Developer Center på MSDN for at få mere at vide om udviklingen af Office.

Support til små virksomheder (Engelsk indhold)
Enkel hjælp og fejlfinding til små virksomheder.

Microsoft Premier-kunder: Besøg Microsoft Premier Online for at finde ressourcer til fejlfinding eller for at rapportere en hændelse online
Firmakunder med en Premier-konto kan besøge Microsoft Premier Online for at få oplysninger om fejlfinding eller for at åbne en supportsag hos en supportmedarbejder fra Microsoft.

Microsoft-partnere: Besøg Microsoft-partnernetværket (Engelsk indhold)
Microsoft-partnere har ubegrænset adgang til onlinesupport via Microsoft-partnernetværket.

Microsoft Community

Opret et spørgsmål, eller søg efter løsninger i Community Office-forummerne.

Microsoft Community til Outlook
Opret et spørgsmål, eller søg efter løsninger i Community Outlook-forummet.

It-teknikere: Microsoft TechNet Office-forummer (Engelsk indhold)
Opret et spørgsmål, eller søg efter løsninger i Microsoft TechNet Office-forummerne.

Udviklere: Microsoft MSDN Software Development til Office-forummer (Engelsk indhold)
Opret et spørgsmål, eller søg efter løsninger i MSDN Software Development for Office-forummerne.

Tekniske supportmuligheder

Få teknisk support fra Microsoft
Hvis du vil kontakte en supporttekniker fra Microsoft, skal du klikke på det relevante produkt og den relevante version nedenfor. Vi stiller dig nogle få spørgsmål for at få hjælp til at finde ud af, hvilke supportmuligheder du har. Disse supportmuligheder kan omfatte mail, onlineindsendelse af supportsager eller telefonisk support.

Hvis du vil finde ud af, hvilken version du har, skal du klikke på knappen Start, klikke for at få vist Programmer, klikke på mappen Office, og få vist versionen, der er angivet sammen med programnavnene.

Muligheder for tekniske support til arbejde

It-teknikere: Office TechCenter på TechNet (Engelsk indhold)
Besøg Office TechCenter på TechNet, hvor du kan finde oplysninger om avanceret fejlfinding og vejledning til it-teknikere.

Udviklere: Office Developer Center på MSDN (Engelsk indhold)
Gå til Office Developer Center på MSDN for at få mere at vide om udviklingen af Office.

Microsoft Premier-kunder: Besøg Microsoft Premier Online for at finde ressourcer til fejlfinding eller for at rapportere en hændelse online
Firmakunder med en Premier-konto kan besøge Microsoft Premier Online for at få oplysninger om fejlfinding eller for at åbne en supportsag med en supportmedarbejder fra Microsoft.

Microsoft-partnere: Besøg Microsoft-partnernetværket (Engelsk indhold)
Microsoft-partnere har ubegrænset adgang til onlinesupport via Microsoft-partnernetværket.

Få mere at vide

Brug af Outlook

Hjælp og tip til Office
Microsoft Office Online er den ultimative ressource til oplysninger om Microsoft Office, herunder skabeloner, Sådan-artikler, overførsler og meget mere.

Introduktion til Outlook 2010
Overgang fra en tidligere version af Office? Få mere at vide om nyheder, eller få grundlæggende oplysninger om førstegangsbrug.

Introduktion til Outlook 2007
Få mere at vide om ændringerne i Office 2007, og se nyhederne i denne tidligere version.

Office-kursus
Se de udvalgte onlinekurser.

Aktivering af Office 2010
Få oplysninger om, hvordan du aktiverer dine Microsoft 2010-programmer.

Er din prøveversion af Office 2010 udløbet? Hent den fulde version i dag i Microsoft Store.
Fortsæt med at bruge Office 2010, og brug de vigtige værktøjer, du skal bruge for effektivt at udføre dit arbejde, dine skoleopgaver og dine projekter i hjemmet.

Supportlivscyklus

Få mere at vide om supportlivscyklussen for Office

Siden med supportlivscykluspolitik
Besøg siden med Microsofts supportlivscykluspolitik, hvor du finder Microsofts retningslinjer for den tilgængelige produktsupport i hele produktets livscyklus.

Politik for supportlivscyklus for Office
Få vist oplysningerne om supportlivscykluspolitikken for Office-produktserien.

Outlook 2010
Få mere at vide om, hvad supportophør betyder for Outlook 2010.

Outlook 2007
Få mere at vide om, hvad supportophør betyder for Outlook 2007.

Vis oplysninger om supportlivscyklus

Ofte stillede spørgsmål om supportlivscyklus for Office-produktserien (Engelsk indhold)
Få mere specifikke oplysninger om Office-produktserien.

Sidste gennemsyn : 9. december 2014