Support för Windows Internet Explorer 6, 7, 8 och 9

Supportalternativ, mer information och information om livscykel för Internet Explorer 6/7/8/9.

Supportalternativ och resurser

Klicka här om du vill ha teknisk hjälp med tidigare versioner av Internet Explorer. Gäller det annat innehåll väljer du en kategori nedan.

Självhjälp

Hjälp och instruktioner om Internet Explorer
Gå till hjälp- och informationscentret för Internet Explorer om du vill veta hur du får ut det mesta av Internet Explorer.

Hämta de senaste Service Pack-versionerna, uppdateringarna och mer
Gå till Microsoft Download Center där de senaste Services Pack-versionerna, uppdateringarna, utvärderingsversionerna och drivrutinerna finns.

Självhjälp för arbetet

IT-tekniker: TechCenter för Internet Explorer på TechNet (Engelska)
Gå till TechCenter för Internet Explorer på TechNet om du vill göra avancerad felsökning och få vägledning för IT-tekniker.

Utvecklare: Internet Explorer Developer Center på MSDN (Engelska)
Gå till Internet Explorer Developer Center på MSDN om du vill veta mer om Windows-utveckling.

Support för småföretag (Engelska)
Enkel hjälp och felsökning för småföretag.

Microsoft Premier-kunder: Gå till Microsoft Premier Online för felsökningsresurser och för att skicka in en incident online
Företagskunder som har ett Premier-konto kan gå in på Microsoft Premier Online och hitta felsökningsinformation eller öppna en supporthändelse hos Microsofts supportpersonal.

Microsoft-partner: Gå in på Microsofts partnernätverk
Microsoft-partners kan komma åt obegränsad onlinesupport via Microsofts partnernätverk.

Gruppresurser

Microsoft Community
Ställ en fråga eller sök efter svar i community-forumen för Office.

IT-tekniker: Internet Explorer-forum (Engelska)
Ställ en fråga eller sök efter svar i Microsoft TechNet-forumen för Internet Explorer.

Utvecklare: Microsofts Software Development for Internet Explorer-forum på MSDN (Engelska)
Ställ en fråga eller sök efter svar i Software Development for Internet Explorer-forumen på MSDN.

Internet Explorer-gruppens blogg (Engelska)
Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna från Internet Explorer Engineering-gruppen.

Få hjälp med frågor som inte rör teknik eller från kundtjänst
Gå till sidan Kontakta oss om du har allmänna frågor om Microsofts produkter och tjänster.

Alternativ för teknisk support

Få teknisk support från Microsoft
Om du vill kontakta en supporttekniker från Microsoft klickar du på din produkt och version nedan. Vi kommer att ställa några frågor för att kunna fastställa vilka dina supportalternativ är. Supportalternativen kan omfatta support via e-post, ärenderapportering online eller telefonkontakt.

Ta reda på vilken version av Internet Explorer du har genom att öppna Internet Explorer, trycka på ALT + H och sedan klicka på Om Internet Explorer

Alternativ för teknisk support för arbetet

IT-tekniker: Kontakta Microsofts supportpersonal via din TechNet-prenumeration (Engelska)
Som TechNet Plus-prenumerant har du rätt till två (2) kostnadsfria ärenden och 20 procent rabatt på ytterligare telefonsupportärenden. Läs mer.

Utvecklare: Kontakta Microsofts supportpersonal via din MSDN-prenumeration (Engelska)
Som MSDN-prenumerant kan du ha rätt till upp till fyra (4) tillfällen med teknisk support beroende på vilken typ av prenumeration du har. Du kan använda supporthändelserna för att lösa tekniska problem hemma och de motsvarar betalda, professionella supporthändelser. Du kan använda en teknisk supporthändelse för att hitta en lösning på ett produktionsfel om du kan återskapa det hemma. Läs mer.

Microsoft Premier-kunder: Gå till Microsoft Premier Online för felsökningsresurser och för att skicka in en incident online
Företagskunder som har ett Premier-konto kan gå in på Microsoft Premier Online och hitta felsökningsinformation eller öppna en supporthändelse hos Microsofts supportpersonal.

Microsoft-partner: Gå in på Microsofts partnernätverk
Microsoft-partners kan komma åt obegränsad onlinesupport via Microsofts partnernätverk.

Läs mer

Använda Windows Internet Explorer

Hjälp och instruktioner om Internet Explorer
Gå till hjälp- och informationscentret för Internet Explorer om du vill veta hur du får ut det mesta av Internet Explorer.

Hitta och komma tillbaka till webbsidor som du nyligen har besökt (Engelska)
Lär dig hur enkelt det är att hitta och komma tillbaka till webbplatser och webbsidor som du tidigare besökt.

Använda favoriter för att navigera på webben (Engelska)
Lär dig att använda favoriter för att enkelt komma åt webbplatser som du besöker ofta.

Uppgradera Windows Internet Explorer

Hämta senaste Internet Explorer
Gå till startsidan för Internet Explorer om du vill ha mer information och hämta den senaste versionen.

Support lifecycle

Läs mer om Support Lifecycle för Windows Internet Explorer

Sida för Support Lifecycle-policy
Gå in på sidan för Microsoft Support Lifecycle-policyn om du vill se Microsofts riktlinjer för produktsupport från inköp till slutet av produktens livslängd.

Support Lifecycle-policy för Windows Internet Explorer
Visa information om Support Lifecycle-policy för produktfamiljen Internet Explorer.