Support för Windows Media Player

Hjälp och information för Microsoft Windows Media Player. Supportalternativ, resurser och handfasta tips.

Supportalternativ och resurser

Klicka här om du vill ha teknisk hjälp med Windows Media Player. Gäller det annat innehåll väljer du en kategori nedan.

Självhjälp

Hjälp och instruktioner om Windows Media Player
Gå till hjälp- och informationscentret för Windows Media Player om du vill veta hur du får ut det mesta av Windows Media Player.

Hämta senaste Windows Media Player
Använd den här tabellen för att hitta rätt spelare för ditt Windows- och Windows Phone-operativsystem.

Självhjälp för arbetet

IT-tekniker: Windows Client TechCenter på TechNet (Engelska)
Gå till TechCenter för Windows på TechNet om du vill göra avancerad felsökning och få vägledning för IT-tekniker.

Utvecklare: Windows Client Developer Center på MSDN
Gå till Windows Client Developer Center på MSDN om du vill veta mer om Windows-utveckling.

Support för småföretag (Engelska)
Enkel hjälp och felsökning för småföretag.

Microsoft Premier-kunder: Gå till Microsoft Premier Online för felsökningsresurser och för att skicka in en incident online
Företagskunder som har ett Premier-konto kan gå in på Microsoft Premier Online och hitta felsökningsinformation eller öppna en supporthändelse hos Microsofts supportpersonal.

Microsoft-partner: Gå in på Microsofts partnernätverk
Microsoft-partners kan komma åt obegränsad onlinesupport via Microsofts partnernätverk.

Microsoft Community
Ställ en fråga eller sök efter svar i community-forumen för Windows.

IT-tekniker: Microsoft TechNet-forum för Windows (Engelska)
Ställ en fråga eller sök efter svar i Microsoft TechNet-forumen för Windows.

Utvecklare: Microsofts Software Development for Windows Client-forum på MSDN (Engelska)
Ställ en fråga eller sök efter svar i Software Development for Windows-forumen på MSDN.

Få hjälp med frågor som inte rör teknik eller från kundtjänst
Gå till sidan Kontakta oss om du har allmänna frågor om Microsofts produkter och tjänster.

Alternativ för teknisk support

Du kanske har rätt till gratis garantisupport från din OEM (tillverkare av originalutrustning).
Gå till vår kontaktsida för OEM om du vill få reda på om din installation är en OEM och söka efter kontaktinformation till många OEM-tillverkare. Om din Microsoft-produkt var förinstallerad, distribuerades med datorn eller var en uppgradering direkt från datortillverkaren ska du i första hand vända dig till din OEM (tillverkaren av originalutrustningen) som tillhandahållit Microsoft-produkten.

Få teknisk support från Microsoft
Om du vill kontakta en supporttekniker från Microsoft via e-post, telefon eller online klickar du på din produkt och version nedan. Vi kommer att ställa några frågor så att vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Följ anvisningarna i artikeln Kontrollera Windows Media Player-version (Engelska) om du vill veta vilken version av Windows Media Player som är installerad på datorn.

Alternativ för teknisk support för arbetet

IT-tekniker: Kontakta Microsofts supportpersonal via din TechNet-prenumeration (Engelska)
Som TechNet Plus-prenumerant har du rätt till två (2) kostnadsfria ärenden och 20 procent rabatt på ytterligare telefonsupportärenden. Läs mer.

Utvecklare: Kontakta Microsofts supportpersonal via din MSDN-prenumeration (Engelska)
Som MSDN-prenumerant kan du ha rätt till upp till fyra (4) tillfällen med teknisk support beroende på vilken typ av prenumeration du har. Du kan använda supporthändelserna för att lösa tekniska problem hemma och de motsvarar betalda, professionella supporthändelser. Du kan använda en teknisk supporthändelse för att hitta en lösning på ett produktionsfel om du kan återskapa det hemma. Läs mer.

Microsoft Premier Online (MPO)
Företagskunder som har ett Premier-konto kan gå in på Microsoft Premier Online och hitta felsökningsinformation eller öppna en supporthändelse hos Microsofts supportpersonal.

Microsoft-partner: Gå in på Microsofts partnernätverk
Microsoft-partners kan komma åt obegränsad onlinesupport via Microsofts partnernätverk.

Läs mer

Använda Windows Media Player

Produktsida för Windows Media Player
Gå till startsidan för Windows Media Player om du vill veta mer och få användbara tips.

Vanliga frågor och svar om Windows Media Player
Få svar på några vanliga frågor om att använda Windows Media Player.

Funktioner i Windows Media Player 12
Läs mer om Windows Media Player 12 och Windows 7.

Codecs: vanliga frågor och svar
Här finns svar på några vanliga frågor om codecs.

Använda Windows Media Player
Lär dig grunderna, hämta musik/videoklipp, ordna och anpassa Windows Media Player.

Spela en CD- eller DVD-skiva i Windows Media Player
Om du har installerat en DVD-enhet och en kompatibel DVD-avkodare på datorn kan du använda Windows Media Player till att spela en DVD-videoskiva.

Bränna en CD- eller DVD-skiva i Windows Media Player
Lär dig att använda Windows Media Player för att kopiera musik, bilder och videoklipp från biblioteket till en tom CD- eller DVD-skiva.

Använda Windows Media Player
Gå till produktsidan för Windows Media Player om du vill veta hur du får ut det mesta av Windows Media Player 12.

Migrera till Windows 7

Windows 7 Upgrade Advisor
Ta reda på om datorn är redo för Windows 7 genom att hämta och köra det kostnadsfria Windows 7 Upgrade Advisor.

Uppgradera till Windows 7 idag (Engelska)
Hämta Windows 7 idag och gör datorn säkrare.

Uppgradera från Windows Vista till Windows 7
Lär dig att uppgradera Windows Vista till Windows 7 och håll dina filer, inställningar och program på plats.

Uppgradera till Windows 7: vanliga frågor och svar
Få svar på frågor om att uppgradera till Windows 7, bland annat vilka skillnaderna är mellan uppgraderingsversionen och den fullständiga versionen av Windows 7.

Var finns mina filer och mappar efter uppgraderingen från Windows XP eller Windows Vista?
Lär dig att hitta dina filer och mappar efter uppgraderingen, bland annat att komma åt mappen Windows.old.

Support lifecycle

Läs mer om Support Lifecycle för Windows Media Player

Internet Explorer och Windows Media Player är komponenter i det operativsystem som de gavs ut i. När operativsystemet når slutet på sin livscykel upphör även support för dess komponenter.

Sida för Support Lifecycle-policy
Gå in på sidan för Microsoft Support Lifecycle-policyn om du vill se Microsofts riktlinjer för produktsupport från inköp till slutet av produktens livslängd.

Visa information om Support Lifecycle-policy för Windows Media Player och den senaste produktfamiljen av Windows.

Visa Support Lifecycle-information

Informationsblad om Windows-livscykeln
Visa viktiga datum för Support Lifecycle och viktig information för Windows-produkterna.

Supporten upphör för vissa versioner av Windows
Läs om hur du kontrollerar vilken version och Service Pack du har.