Podpora za Microsoft Security Essentials

Pomoč in podpora za Microsoft Security Essentials. Povezave do člankov z navodili, datotek za prenos in odgovorov na najpogostejše težave.

Najpomembnejši viri

Najpomembnejši viri

Potrebujete pomoč? Poiščite odgovore za Microsoft Security Essentials (angl.) v forumu Microsoft Community
Zastavite vprašanje in poiščite odgovore v skupnosti uporabnikov programa Microsoft Security Essentials.

Zaščitite računalnik s programom Microsoft Security Essentials (angl.)
S programom Microsoft Security Essentials dobite visokokakovostno zaščito pred virusi in vohunsko programsko opremo, med drugim tudi pred trojanskimi konji, črvi in drugo zlonamerno programsko opremo. Najbolje pri vsem tem pa je, da je programska oprema brezplačna in da ni treba slediti nadležnim naročninam.

Microsoft Consumer Online Safety
Zaščitite svojo družino, sebe in svoj računalnik tako, da poiščete več informacij o zaščiti računalnika. Na spletnem mestu »Consumer Online Safety« (varnost strank v spletu) so na voljo uporabna orodja in viri za iskanje najnovejših informacij v zvezi z zaščito in varnostjo računalnika.

Obiščite središče rešitev za viruse in varnost
V središču rešitev za viruse in varnost so na voljo viri, s katerimi lahko zaščitite sebe in svoj računalnik pred virusi, lažnimi sporočili ter prevarami.

Najpogostejše težave

Najpogostejše težave

Vprašanja in viri v zvezi z namestitvijo programa Microsoft Security Essentials (angl.)
Oglejte si najpogostejša vprašanja o napakah pri namestitvi programa Microsoft Security Essentials, prednamestitveni kontrolni seznam in druge vire.

Ročno odstranite Microsoft Security Essentials, če ga ne morete odstraniti prek funkcije »Dodaj ali odstrani programe«
Ali poskušate nadgraditi program, vendar ne morete odstraniti starejše različice programa Microsoft Security Essentials? Naučite se ročno odstraniti Microsoft Security Essentials ali nam omogočite, da to naredimo namesto vas.

Če si želite zagotoviti zaščito, prenesite najnovejše definicije za Microsoft Security Essentials (angl.)
Če pri poskusu namestitve posodobitev definicij pride do težav, sledite tem navodilom za ročni prenos in namestitev najnovejših posodobitev definicij.

Oglejte si najbolj priljubljene teme pomoči, splošne teme, teme z navodili in drugo (angl.)
Obiščite spletno mesto Security Essentials in poiščite odgovore v najbolj priljubljenih temah podpore za Microsoft Security Essentials.

Vprašajte skupnost

Microsoft Community

Microsoft Security Essentials: uvod in nadgradnja (angl.)
V skupnosti poiščite odgovore na vprašanja o namestitvi in nadgradnji programa Microsoft Security Essentials.

Microsoft Security Essentials: posodobitev definicij virusov in vohunske programske opreme (angl.)
V skupnosti poiščite odgovore na vprašanja o posodabljanju definicij virusov in vohunske programske opreme v programu Microsoft Security Essentials.

Microsoft Security Essentials: iskanje, zaznavanje in odstranjevanje groženj (angl.)
V skupnosti poiščite odgovore na vprašanja o iskanju, zaznavanju in odstranjevanju zlonamerne programske opreme in drugih groženj.

Spletni dnevniki

Spletni dnevnik Microsoftovega središča za zaščito pred zlonamerno programsko opremo (angl.)
Ta spletni dnevnik ponuja način za sprotno komunikacijo med zaposlenimi v Microsoftovem središču za odziv na zlonamerno programsko opremo in strankami. Med teme spadajo vsakdanje zakulisne informacije o novih, nastajajočih in zanimivih grožnjah zlonamerne programske opreme ter druge raziskovalne teme s področja računalniške varnosti.

Dodatna podpora

Dodatna podpora

Pošljite spletno zahtevo za podporo (angl.)
Preden pošljete spletno zahtevo za podporo, si oglejte našo spletno pomoč in obiščite skupnost uporabnikov programa Microsoft Security Essentials (angl.), kjer lahko najdete rešitve za najpogostejše težave in odgovore na pogosta vprašanja. Pri ustvarjanju zahteve glede tehničnega vprašanja ali težave ne pozabite navesti vseh zahtevanih informacij, povezanih s težavo, do katere je prišlo. Prejeli boste številko zahteve za podporo, s katero lahko sledite poizvedbi in se sklicujete nanjo. To številko zahteve za podporo boste potrebovali za vso komunikacijo s strokovnjakom za podporo.

Zadnja posodobitev : 23. oktober 2012