Terméktámogatás a Microsoft Security Essentials alkalmazáshoz

Súgó és támogatás a Microsoft Security Essentials alkalmazáshoz. Hivatkozások útmutató cikkekre, letöltésekre és a leggyakoribb problémákra adott válaszokra.

Fontos források

Fontos források

Segítségre van szüksége? Válaszok a Microsoft Security Essentials alkalmazással kapcsolatos problémákra a Microsoft Community webhelyen
Kérdéseire választ kaphat a Microsoft Security Essentials felhasználói közösségétől.

Védje számítógépét a Microsoft Security Essentials alkalmazással
A Microsoft Security Essentials minőségi védelmet kínál a vírusokkal és a kémprogramokkal szemben, beleértve a trójai programokat, a férgeket és az egyéb kártevőket. Mindezeket az előnyöket teljesen ingyen élvezheti, és előfizetésekkel sem kell bajlódnia.

Microsoft online ügyfélbiztonság
Védje családját, önmagát és számítógépét alaposabb biztonsági ismeretekkel! Az online ügyfélbiztonsági webhely hasznos eszközöket és forrásokat kínál a számítógépes adatvédelem és biztonság témakörében.

Vírusokkal és biztonsággal kapcsolatos megoldásközpont
A Vírusokkal és biztonsággal kapcsolatos megoldásközpont forrásokat kínál a számítógép vírusok és csalások elleni védelméhez.

Főbb problémák

Főbb problémák

A Microsoft Security Essentials telepítése – kérdések és erőforrások
Olvassa el a Microsoft Community webhely legfőbb hozzászólásláncait a Microsoft Security Essentials telepítési hibáiról, a telepítés előtti ellenőrzőlistákról és más forrásokról.

A Microsoft Security Essentials manuális eltávolításának módja abban az esetben, ha a Programok telepítése és törlése segédprogrammal nem sikerül az eltávolítás
Verziófrissítéssel próbálkozott, de nem sikerült eltávolítani a Microsoft Security Essentials előző verzióját? Megtudhatja, hogy miként távolíthatja el manuálisan a Microsoft Security Essentials alkalmazást, vagy kérheti, hogy végezzük el Ön helyett a műveletet!

A Microsoft Security Essentials legújabb definícióinak letöltése a védelem biztosítására [angol]
Ha problémákat tapasztal, amikor telepíteni próbálja a definíciófrissítéseket, ezeket a lépéseket követve manuálisan letöltheti és telepítheti a legújabb definíciókat.

A fontosabb támogatási témakörök, általános és útmutató cikkek, valamint más források megtekintése
A Microsoft Security Essentials webhelyen válaszokat olvashat a Microsoft Security Essentials alkalmazással kapcsolatos leggyakoribb támogatási kérdésekre.

Közösségi fórumok

Microsoft Community

Microsoft Security Essentials: első lépések és verziófrissítés
Válaszok a felhasználói közösségből a Microsoft Security Essentials alkalmazás telepítésével és frissítésével kapcsolatos kérdésekre.

Microsoft Security Essentials: a vírus- és kémprogram-definíciók frissítése
Válaszok a felhasználói közösségből a Microsoft Security Essentials vírus- és kémprogram-definícióinak frissítésével kapcsolatos kérdésekre.

Microsoft Security Essentials: veszélyforrások vizsgálata, felderítése és eltávolítása
Válaszok a felhasználói közösségből a kártevők és más veszélyforrások vizsgálatával, felderítésével és eltávolításával kapcsolatos kérdésekre.

Blogok

Microsoft Malware Protection Center blog [angol]
Valós idejű kommunikációt kínál az ügyfelek és a Microsoft Malware Response Center között. Napról napra új bennfentes információkat olvashat a figyelemreméltóbb új kártevőkről, illetve további, az informatikai biztonsághoz kapcsolódó témákat tanulmányozhat.

Személyes tanácsadás

Személyes támogatás

Támogatási eset küldése az interneten
A támogatási eset elküldése előtt használja az online súgót, és a Microsoft Security Essentials közösségi webhelyén keressen választ a leggyakoribb problémákra és kérdésekre. Ha technikai kérdéssel vagy problémával kapcsolatos esetről van szó, adjon meg minden kért információt a problémáról. A kérdés nyomon követéséhez és a rá való hivatkozáshoz egy támogatási esetszámot fog kapni. Erre a számra szüksége lesz, valahányszor támogatási szakemberünkhöz fordul.

Utoljára ellenörizve : 2015. január 15.