Podrška za Microsoft Security Essentials

Pomoć i podrška za Microsoft Security Essentials. Veze na članke s uputama, preuzimanja i odgovore na najčešće probleme.

Ključni resursi

Ključni resursi

Potrebna vam je pomoć? Pronađite odgovore vezane uz Microsoft Security Essentials (engl.) na web-mjestu Microsoft Community
Postavite pitanje i saznajte odgovore od članova zajednice za Microsoft Security Essentials.

Zaštitite računalo uz Microsoft Security Essentials
Microsoft Security Essentials pruža visokokvalitetnu zaštitu od virusa i špijunskih programa, uključujući trojanski softver, crve i druge zlonamjerne programe. I što je najbolje – nema troškova ni dosadnih pretplata o kojima se treba brinuti.

Microsoft Consumer Online Safety (engl.)
Doznajte više o sigurnosti računala i tako zaštitite svoju obitelj, sebe i svoje računalo. Web-mjesto za zaštitu korisnika na internetu pruža korisne alate i resurse koji vam omogućuju da budete u toku sa zaštitom i sigurnošću računala.

Posjetite centar za rješenja za zaštitu od virusa i sigurnost
Centar za rješenja za zaštitu od virusa i sigurnost sadrži resurse pomoću kojih sebe i svoje računalo možete zaštititi od virusa, prijevara i prijetnji.

Najčešći problemi

Najčešći problemi

Pitanja o instalaciji programa Microsoft Security Essentials i resursi (engl.)
Pročitajte najčešće rasprave na web-mjestu Answers o pogreškama pri instalaciji programa Microsoft Security Essentials, pogledajte kontrolni popis prije instalacije i ostale resurse.

Ručna deinstalacija programa Microsoft Security Essentials ako deinstalacija pomoću komponente Dodavanje i uklanjanje programa nije moguća
Pokušavate nadograditi, a ne možete ukloniti prethodnu verziju programa Microsoft Security Essentials? Saznajte kako ručno deinstalirati Microsoft Security Essentials ili prepustite nama da vam riješimo taj problem!

Da biste zajamčili zaštitu, preuzmite najnovije definicije za Microsoft Security Essentials (engl.)
Ako prilikom pokušaja instalacije ažuriranja definicija naiđete na probleme, slijedite ove korake da biste ručno preuzeli i instalirali najnovija ažuriranja definicija.

Pogledajte najpopularnije teme o podršci, općenite teme, teme s uputama i još mnogo toga.
Posjetite web-mjesto programa Security Essentials da biste saznali odgovore na najpopularnije teme o podršci za Microsoft Security Essentials.

Postavite pitanje članovima zajednice

Microsoft Community

Microsoft Security Essentials: početak rada i nadogradnja (engl.)
Od članova zajednice saznajte odgovore o instalaciji i nadogradnji programa Microsoft Security Essentials.

Microsoft Security Essentials: ažuriranje definicija virusa i špijunskih programa (engl.)
Od članova zajednice saznajte odgovore o ažuriranju definicija virusa i špijunskih programa za Microsoft Security Essentials.

Microsoft Security Essentials: pregledavanje računala, otkrivanje i uklanjanje prijetnji (engl.)
Od članova zajednice saznajte odgovore o pregledavanju računala, otkrivanju i uklanjanju zlonamjernog softvera i drugih prijetnji.

Blogovi

Blog Microsoftova centra za zaštitu od zlonamjernog softvera (engl.)
Microsoftovu centru za odgovaranje na pitanja vezana uz zlonamjerni softver omogućuje komunikaciju s korisnicima u stvarnom vremenu. Teme obuhvaćaju svakodnevne informacije iz prve ruke o novom i zanimljivom zlonamjernom softveru te druge teme s područja računalne sigurnosti.

Podrška uz osobnu pomoć

Podrška uz osobnu pomoć

Predaja zahtjeva za podrškom putem interneta
Prije slanja zahtjeva za podrškom putem interneta iskoristite internetsku pomoć i posjetite zajednicu za Microsoft Security Essentials (engl.) da biste pronašli rješenja najčešćih problema i odgovore na česta pitanja. Kada stvarate slučaj vezan uz tehničko pitanje ili probleme, svakako navedite sve tražene podatke vezane uz problem na koji nailazite. Primit ćete broj slučaja koji služi za praćenje upita i kao referenca za upit. Pri svakom kontaktu sa zaposlenikom službe za podršku od vas će se zatražiti da navedete taj broj.

Posljednja izmjena : 23. listopada 2012.