Microsoft Security Essentialsin tuki

Microsoft Security Essentialsin ohje ja tuki. Linkkejä toimintaohjeisiin ja ladattaviin tiedostoihin sekä vastauksia yleisiin ongelmiin.

Tärkeimmät resurssit

Tärkeimmät resurssit

Tarvitsetko apua? Etsi vastauksia Microsoft Security Essentials -ohjelmistoon liittyviin kysymyksiin Microsoft Community -sivustosta
Esitä kysymys ja hae vastauksia Microsoft Security Essentials -yhteisöstä.

Suojaa tietokonettasi Microsoft Security Essentials -ohjelmiston avulla
Microsoft Security Essentials antaa erinomaisen suojan viruksia ja vakoiluohjelmia, muun muassa troijalaisia, matoja ja muita haitallisia ohjelmistoja, vastaan. Mikä parasta, kaikki tämä ilmaiseksi ja ilman ärsyttäviä tilauksia, jotka täytyy muistaa.

Microsoft Consumer Online Safety
Suojaa perhettäsi, itseäsi ja tietokonettasi perehtymällä tietokoneen turvallisuuteen entistä paremmin. Consumer Online Safety -sivustossa on hyödyllisiä työkaluja ja resursseja, joiden avulla voit varmistaa, että tietokoneesi suojaus on ajan tasalla.

Käy virustorjunta- ja suojausratkaisukeskuksessa
Virus- ja suojausratkaisukeskuksessa on resursseja, joiden avulla voit suojata itsesi ja tietokoneesi viruksilta, huijauksilta ja petoksilta.

Yleisimmät ongelmat

Yleisimmät ongelmat

Microsoft Security Essentialsin asennukseen liittyvät kysymykset ja resurssit
Perehdy Microsoft Security Essentialsin asennusvirheitä, asennusta edeltävää tarkistuslistaa ja muita resursseja käsitteleviin yleisimpiin vastausketjuihin.

Microsoft Security Essentialsin asennuksen manuaalinen poistaminen, jos asennusta ei voi poistaa Lisää tai poista sovellus -toiminnolla (englanninkielinen sisältö)
Yritätkö päivittää Microsoft Security Essentialsin, mutta et pysty poistamaan sen edellisen version asennusta? Ota selvää, miten voit poistaa Microsoft Security Essentialsin asennuksen manuaalisesti tai anna meidän korjata ongelma!

Varmista suojauksesi lataamalla Microsoft Security Essentialsin uusimmat määritykset (englanninkielinen sisältö)
Jos kohtaat määrityspäivitysten aikana ongelmia, lataa ja asenna uusimmat määrityspäivitykset toimimalla näiden ohjeiden mukaan.

Perehdy muun muassa yleisimpiin tukiaiheisiin, yleisiin neuvoihin ja toimintaohjeisiin.
Käy Security Essentials -sivustossa, josta saat vastauksen Microsoft Security Essentials -ohjelmistoon liittyviin yleisimpiin tukiaiheisiin.

Kysy yhteisöltä

Microsoft Community

Microsoft Security Essentials: käytön aloittaminen ja päivittäminen
Pyydä yhteisöltä apua Microsoft Security Essentials -ohjelman asennukseen ja päivitykseen.

Microsoft Security Essentials: virus- ja vakoiluohjelmamääritysten päivittäminen
Pyydä yhteisöltä apua Microsoft Security Essentialsin virus- ja vakoiluohjelmamääritysten päivitykseen.

Microsoft Security Essentials: uhkien hakeminen, tunnistaminen ja poistaminen
Pyydä yhteisöltä apua haittaohjelmien ja muiden uhkien hakemiseen, tunnistamiseen ja poistamiseen.

Blogit

Microsoft Malware Protection Centerin blogi (englanninkielinen sisältö)
Microsoft Malware Response Centerin reaaliaikainen tapa kommunikoida asiakkaiden kanssa. Siinä on ajankohtaisia taustatietoja uusista, kehittyvistä ja kiinnostavista haittaohjelmista, kuten myös muita tietokoneiden tietoturvaan liittyviä tutkimusaiheita.

Avustettu tuki

Avustettu tuki

Lähetä tukitapaus verkossa
Ennen kuin lähetät tukitapauksen verkossa, kehotamme sinua käyttämään online-tukea ja käymään Microsoft Security Essentials -yhteisössä, josta löydät ratkaisuja yleisimpiin ongelmiin ja yleisiin kysymyksiin. Kun luot teknistä kysymystä tai ongelmaa koskevan tapauksen, muista antaa kaikki ongelmaan liittyvät pyydetyt tiedot. Tapauksen seurantaa ja kyselyitä varten saat tukitapausnumeron. Tämä tukitapausnumero on annettava aina, kun otat yhteyttä tukiasiantuntijaan.

Viimeisin tarkistus : 15. tammikuuta 2015