Support voor Microsoft Windows 7

Hulp bij service packs en beveiligingsupdates voor Microsoft Windows 7. Tips, trucs, updates en dergelijke voor het oplossen van problemen en fouten.

Supportopties en hulpbronnen

Klik hier voor technische hulp bij Windows 7. Selecteer een categorie hieronder voor andere inhoud.

Doe-het-zelf-supportopties

Windows 7 Hulp en ondersteuning
Ga naar Windows 7 Hulp en ondersteuning voor informatie hoe u optimaal van Windows 7 kunt profiteren.

Windows 7 hardware- en softwarecompatibiliteitscentrum
Ga na of uw software of hardware compatibel is of of u een software-update of een nieuw stuurprogramma nodig hebt.

Download de recentste servicepacks, updates en meer
Ga naar het Windows Downloadcentrum om de nieuwste servicepacks, updates, proefversies en stuurprogramma's op te halen.

Zakelijke doe-het-zelf-supportopties

IT-professionals: Windows 7 TechCenter in TechNet (Engels)
Ga naar het Windows 7 TechCenter in TechNet voor geavanceerde probleemoplossingen en richtlijnen voor IT-professionals.

Microsoft Desktop Optimization Pack (Engels)
Microsoft Desktop Optimization Pack (MDOP) is een suite van technologieën beschikbaar als abonnement voor Software Assurance klanten. Leer meer over hoe MDOP technologieën gebruikt kunnen worden om de gebruikerservaring, toepassingen en Windows te virtualiseren.

Ontwikkelaars: Windows Client Developer Center in MSDN
Ga naar Windows Client Developer Center in MSDN voor meer informatie over ontwikkelen in Windows.

Support for Small Business (Engels)
Eenvoudige hulp en probleemoplossingen voor kleine bedrijven.

Microsoft-partners: Bezoek het Microsoft Partner Network (Engels)
Microsoft-partners hebben toegang tot onbeperkte onlineondersteuning via het Microsoft Partner Network.

Handleiding voor midden- en kleinbedrijf (Engels)
Vind hulpprogramma's, technische overzichten, stapsgewijze handleidingen en video's die u kunnen helpen bij het implementeren van het nieuwste Windows-clientbesturingssysteem in een MKB-omgeving.

Communitybronnen

Microsoft Community
Stel een vraag of zoek naar oplossingen in de Windows 7 Community-forums.

IT-professionals: Microsoft TechNet Windows 7-forums (Engels)
Stel een vraag of zoek naar oplossingen in de Microsoft TechNet Windows 7-forums.

Ontwikkelaars: Microsoft MSDN Software Development for Windows Client-forums (Engels)
Stel een vraag of zoek naar oplossingen in de MSDN Software Development for Windows Client-forums.

Krijg hulp bij niet-technische problemen of neem contact op met de klantenservice
Ga naar onze contactpagina voor algemene vragen over producten en services van Microsoft.

Technische supportopties

U hebt mogelijk recht op gratis garantieondersteuning van uw OEM (Original Equipment Manufacturer). Ga naar onze OEM-contactpagina om na te gaan of uw installatie een OEM-installatie is en om contactinformatie voor vele OEM's te raadplegen. Als uw Microsoft-product vooraf was geïnstalleerd, bij uw computer is geleverd of direct van uw computerfabrikant als upgrade is verkregen, is de primaire ondersteuningsbron de oorspronkelijke OEM die het Microsoft-product heeft geleverd.

Technische ondersteuning van Microsoft verkrijgen
Neem contact op met een Microsoft-supportmedewerker door op het onderstaande product te klikken. We zullen u een aantal vragen stellen om na te gaan wat uw supportopties zijn. De supportopties kunnen support via e-mail, online-indiening of de telefoon zijn.

Als u wilt nagaan welke versie u hebt, klikt u op de knop Start, klikt u met de rechtermuisknop op Computer en klikt u vervolgens op Eigenschappen.

Zakelijke technische supportopties

IT-professionals: Neem contact op met een Microsoft-supportmedewerker door middel van uw TechNet-deelname (Engels)
Als TechNet Plus-deelnemer hebt u recht op support voor twee (2) complementaire incidenten en 20 procent korting op alle extra incidenten die u afneemt per telefoon. Meer informatie.

Ontwikkelaars: Neem contact op met een Microsoft Support Professional door middel van uw MSDN-deelname (Engels)
Als MSDN-deelnemer hebt u recht op support voor maximaal vier (4) technische incidenten, afhankelijk van uw niveau van inschrijving. Deze supportincidenten kunnen worden gebruikt om technische break-fixproblemen in een niet-productieomgeving op te lossen en zijn gelijkwaardig aan betaalde Professional Support-incidenten. U kunt een technisch incident gebruiken om een oplossing te vinden voor een fout in een productieomgeving als u dat probleem kunt nabootsen in een niet-productieomgeving. Meer informatie.

Microsoft Premier-klanten: Ga naar Microsoft Premier Online (MPO) om probleemoplossingen te raadplegen of om online een incident in te dienen
Enterprise-klanten met een Premier-account kunnen naar Microsoft Premier Online (MPO) gaan om probleemoplossingen te raadplegen of om een supportincident te openen bij een Microsoft-supportmedewerker.

Microsoft-partners: Verkrijg onbeperkte onlineondersteuning via het Microsoft Partner Network (Engels)
Microsoft-partners kunnen onbeperkte onlineondersteuning krijgen via het Microsoft Partner Network.

Microsoft Software Assurance
Verkrijg volumelicenties en extra voordelen via het Microsoft Software Assurance-programma.

Lees meer

Windows 7 gebruiken

Windows 7 Hulp en ondersteuning
Ga naar de pagina's van Windows 7 Hulp en ondersteuning voor meer informatie.

Verschillen tussen de 32-bits versie en de 64-bits versie van het Windows-besturingssysteem
Ga na of op uw computer een 32-bits of een 64-bits versie van het Windows-besturingssysteem is geïnstalleerd.

Personaliseer uw pc
Download Windows 7-thema's, bureaubladachtergronden en gadgets om uw Windows 7-pc te personaliseren.

Office 2010 en Windows 7 werken samen beter
Lees hoe innovaties in Windows 7 naadloos zijn geïntegreerd met Office 2010, waardoor u nog efficiënter kunt werken.

Ontdek Windows
Ga naar categorieën als Foto's en video's, e-mail en chatten, Pc-status en meer.

Upgraden naar Windows 8

Upgrade vandaag naar Windows 8
Verkrijg Windows 8 vandaag nog voor een betere beveiliging.

Upgrade naar Windows 8 uitvoeren
Volg stapsgewijze richtlijnen om een upgrade uit te voeren naar Windows 8.

Service Pack 1

Meer informatie over Windows 7 Service Pack 1

De inhoud van Windows 7 Service Pack 1 (SP1)
Raadpleeg informatie over de eerder uitgebrachte updates ter verbetering van de beveiliging, prestaties en stabiliteit en over nieuwe verbeteringen van functies en services in Windows 7 SP1.

Documentatie voor Windows 7 Service Pack 1 (KB976932)
Raadpleeg extra technische documentatie voor Windows 7 SP 1.

Service Pack 1 installeren

Installeer Windows 7 Service Pack 1
Lees over de aandachtspunten en de verschillende manieren om Windows 7 SP1 te installeren.

Wat is System Update Readiness Tool?
Lees hoe u met System Update Readiness Tool problemen kunt oplossen die mogelijk verhinderen dat Windows-updates en servicepacks worden geïnstalleerd.

IT-professionals en ontwikkelaars: ga naar TechNet voor Service Pack 1-implementatiebronnen (Engels)
Raadpleeg meer technische informatie over het verkrijgen en implementeren van SP1.

Ondersteuningslifecycle

Meer informatie over de Windows 7-ondersteuningslifecycle

Ondersteuningslifecycle-beleid
Ga naar de pagina met het Microsoft Ondersteuningslifecycle-beleid en bekijk de richtlijnen van Microsoft voor productondersteuning vanaf het uitbrengen van het product tot het einde van de levenscyclus.

Ondersteuningslifecycle-beleid voor Windows 7
Ga naar de ondersteuningslifecycle-informatie voor de Windows 7-productlijn.

Bekijk de ondersteuningslifecycle-informatie

Informatieblad Windows Ondersteuningslevenscyclus
Bekijk belangrijke ondersteuningslifecycle-datums en -informatie voor de Windows-producten.

De ondersteuning voor bepaalde versies van Windows wordt beëindigd
Lees hoe u kunt vaststellen met welke versie en welk servicepack u werkt.

Laatst bijgewerkt : dinsdag 9 december 2014