USB-problemen in Windows automatisch diagnosticeren en herstellen.

Veel voorkomende USB-problemen diagnosticeren en herstellen. Voorbeelden zijn USB-sticks, USB harde schijven en USB-printers.
Het volgende wordt door deze Fixit hersteld
  • USB audio-, opslag- en afdrukapparaten die niet worden uitgeworpen door de dialoog voor het veilig verwijderen van hardware.
Kan worden uitgevoerd op
  • Microsoft Windows XP
  • Windows 7
  • Windows Vista
Van toepassing op
  • Microsoft Windows XP
  • Windows 7
  • Windows Vista
Microsoft Fix it
Instructies voor 'uitvoeren'
  • Klik de knop Uitvoeren hieronder
  • Volg daarna de opdrachten die op het scherm verschijnen om te starten
Uitvoeren
error
 Uw besturingssysteem wordt momenteel niet ondersteund door Microsoft Fix.