Diagnosoi ja korjaa Windowsin USB-ongelmia automaattisesti

Diagnosoi ja korjaa yleisiä USB-ongelmia automaattisesti. Esimerkkejä tähän liittyvistä laitteista ovat muistitikut, USB-kiintolevyasemat ja USB-tulostimet.
Mitä se korjaa...
  • USB-äänilaitteet, -tallennustilalaitteet ja -tulostuslaitteet, joita ei voi poistaa Poista laite turvallisesti -valintaikkunan avulla.
Tuetut käyttöjärjestelmät...
  • Microsoft Windows XP
  • Windows 7
  • Windows Vista
Koskee seuraavia...
  • Microsoft Windows XP
  • Windows 7
  • Windows Vista
Microsoft Fix it
Suoritusohje
  • Napsauta alla olevaa Suorita nyt -painiketta.
  • Käynnistä sen jälkeen ohjelmisto näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.
Suorita nyt
error
 Microsoft Fix it ei tue käyttöjärjestelmääsi tällä hetkellä.