Windowsin suojaus: korjaa suojausongelmia automaattisesti

Diagnosoi ja korjaa automaattisesti Windowsin suojauksen, kuten tietoturvauhkia estävien Käyttäjätilien valvonnan, Windowsin palomuurin tai tietojen suorittamisen estämisen, kanssa ilmeneviä ongelmia.
Mitä se korjaa...
  • Tarkistaa Windowsin suojausominaisuudet ja ottaa ne käyttöön tarvittaessa
  • Tietokalastelun torjuntasuodatin tai SmartScreen-suodattimet
  • Käyttäjätilien valvonta
  • Tietojen suorittamisen estäminen
  • Windowsin palomuuri
  • Virussuojauksen tila ja päivitykset
Tuetut käyttöjärjestelmät...
  • Microsoft Windows XP
  • Windows 7
  • Windows Vista
Koskee seuraavia...
  • Virus and Security
Microsoft Fix it
Suoritusohje
  • Napsauta alla olevaa Suorita nyt -painiketta.
  • Käynnistä sen jälkeen ohjelmisto näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.
Suorita nyt
error
 Microsoft Fix it ei tue käyttöjärjestelmääsi tällä hetkellä.