Windows Search repareren wanneer de service vastloopt of geen resultaten weergeeft.

Problemen met Windows Search automatisch repareren wanneer een zoekopdracht niet wordt gestart of niet werkt zoals wordt verwacht of wanneer er geen resultaten worden weergegeven.
Het volgende wordt door deze Fixit hersteld ...
  • Windows Search geeft geen resultaten weer
  • Windows Search loopt vast
  • Windows Search wordt niet gestart
  • Algemene problemen met Windows Search
 
Kan worden uitgevoerd op...
  • Microsoft Windows XP
  • Windows 7
  • Windows Server 2008
  • Windows Server 2008 R2
  • Windows Vista
  • Windows 8
Van toepassing op...
  • Windows Desktop Search
  • Windows Desktop Search
Microsoft Fix it
Instructies voor 'uitvoeren'
  • Klik de knop Uitvoeren hieronder
  • Volg daarna de opdrachten die op het scherm verschijnen om te starten
Uitvoeren
error
 Uw besturingssysteem wordt momenteel niet ondersteund door Microsoft Fix.