Lösa videoproblem i Windows Media Player, andra media, bibliotek

Reparera automatiskt problem med Windows Media Player när mediespelaren inte startar, direktuppspelning inte fungerar eller när du inte kan bläddra eller söka efter medier.
Korrigeringar som utförs
  • Windows Media Player är kanske inte rätt inställt och körs inte som förväntat. Windows Media Player måste kanske köra den första installationen för få rätt inställningar.
  • Inställningarna för Windows Media-direktuppspelning via nätverket kan vara skadade. Detta hindrar direktuppspelning av film eller ljud.
  • Windows Media Player-biblioteket kan vara skadat. Detta orsakar problem med att bläddra och söka efter medier i Windows Media Player.
  • Nero Video Burning-pluginprogrammet är inkompatibelt med Windows Media Player 11 eller senare och kan göra att Windows Media Player 11 eller senare kraschar eller slutar att svara.
  • Windows Media Player 11 startar inte eller också är vissa gränssnittselement tomma.
  • Cd-/dvd-spelaren fungerar inte med Windows Media Player.
  • Det gick inte att installera Media Player 10 eller 11.
  • Videoklippen visas i "PICVideo M-JPEG 3, www.accusoft.com" eller "PICVIDEO, WWW.JPG.COM"-överlägg.
Gäller för
  • Windows Media Player 10
  • Windows Media Player 11
  • Windows Media Player 12