Problemen met Windows Media Player-video en andere problemen met media of bibliotheken oplossen

Automatisch problemen met Windows Media Player oplossen wanneer de speler niet start, streaming niet werkt of wanneer u niet naar media kunt zoeken.
Het volgende wordt door deze Fixit hersteld ...
  • Windows Media Player is mogelijk niet goed geïnstalleerd en werkt mogelijk niet naar behoren. Mogelijk moet de basisinstallatie voor Windows Media Player worden uitgevoerd om de instellingen te corrigeren.
  • De instellingen voor Windows Media-netwerkstreaming kunnen beschadigd zijn. Hierdoor functioneert het afspelen van streaming video of audio niet goed.
  • De Windows Media Player-bibliotheek is mogelijk beschadigd. Dit veroorzaakt in Windows Media Player problemen met het browsen en zoeken in media.
  • Nero Video Burning Plugin is niet compatibel met Windows Media Player 11 of nieuwere versies en zorgt er mogelijk voor dat Windows Media Player 11 of nieuwer vastloopt of niet meer reageert.
  • Windows Media Player 11 start niet of bepaalde onderdelen van de gebruikersinterface worden niet weergegeven.
  • Cd-/dvd-speler werkt niet met Windows Media Player.
  • Windows Media Player 10 of 11 kan niet worden geïnstalleerd.
  • In video's wordt een overlay "PICVideo M-JPEG 3, www.accusoft.com" of "PICVIDEO, WWW.JPG.COM" weergegeven.
Van toepassing op...
  • Windows Media Player 10
  • Windows Media Player 11
  • Windows Media Player 12