Windowsin palomuurin automaattinen vianmääritys ja korjaus

Korjaa Windowsin palomuurin ongelmia automaattisesti. Voit korjata esimerkiksi ongelmia, joiden vuoksi Windows ei voi käynnistää Windowsin palomuuripalvelua (0x5), joiden vuoksi Windowsin etätuki ei toimi tai joiden vuoksi BFE-palvelu puuttuu.
Mitä se korjaa...
  • Windowsin palomuuri ei ole oletuspalomuuri.
  • Windowsin palomuuri ei käynnisty.
  • Windows ei voi käynnistää Windowsin palomuuria. Tämä on palvelukohtainen virhe 5 (0x5).
  • Etätuki ei toimi, koska Windowsin palomuuri estää sen.
  • Jaettuja tiedostoja ja tulostimia ei voi käyttää, koska Windowsin palomuuri estää sen.
  • BFE-palvelu puuttuu.
  • Palomuuri ei käynnisty. Virhekoodi: 80070424.