Diagnostiser og løs problemer med Windows-filer og -mapper automatisk

Diagnostiser og løs problemer med filer og mapper i Windows automatisk, for eksempel problemer med sletting av filer eller mapper fra papirkurven, kopiering, flytting eller sletting av filer eller endring av filnavn.
Dette korrigerer
  • Du kan ikke tømme papirkurven eller slette en fil eller mappe i papirkurven.
  • Når du prøver å flytte en fil eller gi den nytt navn, får du denne feilmeldingen: "Filen eller mappen finnes ikke."
  • Når du kopierer, flytter eller sletter en fil eller gir den nytt navn på en delt nettverksressurs, får du følgende feilmelding: "Det har oppstått en nettverksfeil eller feil i filrettigheten." Nettverkstilkoblingen kan være nede" eller "Mappen finnes ikke. Filen kan være flyttet eller endret. Vil du opprette den?"
  • Det kan hende visningsinnstillingene eller tilpasningene for en eller flere mapper er forsvunnet eller er feil.
  • Du kan ikke bruke hurtigtaster for å velge mer enn ett element i Windows Utforsker, eller du kan ikke velge flere elementer i et Windows Utforsker-vindu ved å holde nede SHIFT-tasten eller CTRL-tasten mens du klikker elementet.
  • Noen ikoner i Min datamaskin, Windows Utforsker, på skrivebordet eller i verktøylinjen for hurtigstart endres helt vilkårlig.
Kjører på
  • Windows 8
Gjelder