Problemen met Windows-bestanden en -mappen automatisch opsporen en verhelpen

Problemen met Windows-bestanden en -mappen automatisch opsporen en verhelpen, waaronder problemen op het gebied van het verwijderen van bestanden of mappen uit de Prullenbak en pogingen tot het kopiëren, verplaatsen en verwijderen van bestanden of het wijzigen van bestandsnamen.
Het volgende wordt door deze Fixit hersteld ...
  • U kunt de Prullenbak niet leegmaken of u kunt een bestand of map in de Prullenbak niet verwijderen.
  • Wanneer u probeert een bestandsnaam te wijzigen of een bestand te verplaatsen, wordt het volgende foutbericht weergegeven: Het bestand of de map bestaat niet.
  • Wanneer u een bestand op een netwerkshare kopieert, verplaatst of verwijdert of wanneer u de naam van een dergelijk bestand wijzigt, wordt het volgende foutbericht weergegeven: Er is een fout opgetreden in verband met uw machtiging voor het netwerk of het bestand. De verbinding met het netwerk is mogelijk verbroken of De map bestaat niet. Het bestand is mogelijk verplaatst of verwijderd. Wilt u de map maken?
  • De weergave-instellingen of aanpassingen met betrekking tot een of meer mappen gaan mogelijk verloren of zijn niet juist.
  • U kunt geen sneltoetsen gebruiken voor het selecteren van meerdere items in Windows Verkenner of het is niet mogelijk om in Windows Verkenner meerdere items te selecteren door het ingedrukt houden van de SHIFT-toets of de CTRL-toets het gelijktijdig klikken op items.
  • Sommige pictogrammen in Deze computer, in Windows Verkenner, op het bureaublad of op de werkbalk Snelstarten worden op een willekeurig wijze gewijzigd.