Automatisk diagnosticering og reparation af problemer med Windows-filer og -mapper

Diagnosticer og reparer automatisk problemer med filer og mapper i Windows, f.eks. sletning af filer eller mapper fra papirkurven eller forsøg på at kopiere, flytte, omdøbe eller slette en fil.
Hvad den fikser
  • Du kan ikke tømme papirkurven eller slette en fil eller mappe i papirkurven.
  • Når du forsøger at omdøbe eller flytte en fil, vises følgende fejlmeddelelse: Filen eller mappen findes ikke.
  • Når du forsøger at kopiere, flytte, omdøbe eller slette en fil på et netværksshare, vises følgende fejlmeddelelse: Der opstod en netværksfejl eller en fejl i forbindelse med adgangen til filen. Forbindelsen er muligvis blevet afbrudt eller Mappen findes ikke. Filen er muligvis blevet flyttet eller slettet. Vil du oprette den?
  • Dine visningsindstillinger eller tilpasninger af én mappe eller flere mapper kan være mistet eller ukorrekte.
  • Du kan ikke bruge tastaturgenveje til at vælge mere end ét element i Windows Stifinder, eller du kan ikke vælge flere elementer i et Windows Stifinder-vindue ved at holde tasten SKIFT eller tasten CTRL nede, mens du klikker på elementerne.
  • Visse ikoner i Denne computer, Windows Stifinder, på skrivebordet eller på værktøjslinjen Hurtig Start kan skifte vilkårligt.