Probleem beeldscherminstellingen in Windows; tekst niet leesbaar

Een probleem dat van invloed is op de weergavekwaliteit en leesbaarheid van tekst automatisch oplossen en herstellen.
Het volgende wordt door deze Fixit hersteld
  • Het videostuurprogramma is niet compatibel met WDDM of is niet geïnstalleerd.
  • De weergave-instellingen zijn niet optimaal voor uw beeldscherm.
  •  De instellingen voor de beeldschermkleuren moeten worden gekalibreerd.
  • Tekst is wazig en moeilijk leesbaar.