Korjaa Windowsin näyttö, kun näytön teksti ei ole luettavissa

Diagnosoi ja korjaa automaattisesti ongelma, joka vaikuttaa näytön kuvan laatuun ja tekstin luettavuuteen.
Mitä se korjaa...
  • Näyttösovittimen ohjain ei ole WDDM-yhteensopiva tai asennettuna.
  • Näytön asetukset eivät ole parhaat mahdolliset näyttölaitteelle.
  • Näytön väriasetukset on kalibroitava.
  • Teksti on sameaa ja vaikeaa lukea.

Tuetut käyttöjärjestelmät...
  • Microsoft Windows XP
  • Windows 7
  • Windows Vista
  • Windows 8
Koskee seuraavia...
  • Microsoft Windows XP
  • Windows 7
  • Windows Vista
  • Windows 8
Microsoft Fix it
Suoritusohje
  • Napsauta alla olevaa Suorita nyt -painiketta.
  • Käynnistä sen jälkeen ohjelmisto näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.
Suorita nyt
error
 Microsoft Fix it ei tue käyttöjärjestelmääsi tällä hetkellä.