Strömförbrukningsproblem och förlängd batterilivslängd i laptop

Identifiera automatiskt systeminställningar som kan påverka energiförbrukningen, exempelvis timeout- och strömsparinställningar, bildskärms- och skärmsläckarinställningar, och återställ dem till standardinställningarna.
Korrigeringar som utförs ...
  • Tiden innan datorn övergår i strömsparläge är för lång
  • Skärmsläckaren används i stället för att datorn ställs in på att övergå i strömsparläge
  • Bildskärmens ljusstyrka är för hög
  • Energischemat är inte inställt på det mest effektiva
  • Inställningarna för trådlösa nätverkskort har inte optimerats för att spara energi
  • Minsta processortillstånd är för högt
Gäller för ...
  • Windows technologies