Problemen met het stroomverbruik corrigeren en de levensduur van de laptopaccu te verlengen

Automatisch systeeminstellingen detecteren die van invloed kunnen zijn op het stroomverbruik, zoals time-out- en slaapstandinstellingen, beeldscherminstellingen en instellingen voor de schermbeveiliging. Deze instellingen worden vervolgens opnieuw op de standaardinstellingen ingesteld.
Het volgende wordt door deze Fixit hersteld ...
  • De duur voor het inschakelen van de slaapstand is te lang
  • De schermbeveiliging wordt gebruikt in plaats van dat de slaapstand wordt ingeschakeld
  • De schermhelderheid is te hoog ingesteld
  • Het ingestelde energiebeheerschema is niet het meest efficiënte energiebeheerschema
  • De draadloze adapter is niet geoptimaliseerd voor energiebesparing
  • De minimale status van de processor is te hoog ingesteld
Van toepassing op...
  • Windows technologies