Løs strømproblemer, og få mere batteritid på din laptop

Registrer automatisk systemindstillinger, der kan påvirke strømforbruget, f.eks. indstillinger for timeout og dvale, skærmindstillinger og pauseskærme, og gendan dem til standardindstillingerne.
Hvad den fikser
  • Tidsrummet, før computeren skifter til dvaletilstand, er indstillet til for lang tid.
  • Der bruges pauseskærm i stedet for at indstille computeren til at aktivere dvaletilstand.
  • Skærmens lysstyrke er indstillet for højt.
  • Strømstyringsplanen er ikke indstillet til den mest effektive strømstyringsplan.
  • Den trådløse adapter er ikke optimeret til strømbesparelse.
  • Minimal processortilstand er indstillet for højt.