Korjaa IE-/Windows-ongelmia: video kaatuu, pysähtyy tai ei toimi

Diagnosoi ja tunnista automaattisesti pakkauksenhallinnat, jotka saattavat saada Windowsin muuttumaan epävakaaksi tai lopettamaan vastaamisen. Windows käyttää pakkauksenhallintoja, jotta käyttäjät voivat tarkastella digitaalisia ääni- ja videovirtoja Windowsissa, Internet Explorerissa ja mediasoittimissa.
Mitä se korjaa
  • Internet Explorer kaatuu tai jumittuu videon toistamisen aikana
  • Muut Windows-sovellukset kaatuvat tai jumittuvat videon toistamisen aikana
  • Windows on epävakaa tai ei vastaa videoiden toistamisen aikana
Koskee seuraavia
  • Microsoft Internet Explorer 6.0
  • Windows Media Player 10
  • Windows Internet Explorer 7
  • Windows Media Player 11
  • Windows Media Player 11 for Win XP
  • Windows Internet Explorer 8
  • Windows Media Player 12