Support til IE/Windows: Video gňr ned, fryser eller virker ikke

Diagnosticer og identificer automatisk codecs, der kan medf°re, at Windows bliver ustabil eller holder op med at svare. I Windows bruges codecs til at g°re det muligt for brugere at fň vist digitale lyd- og videostreams i Windows, Internet Explorer og medieafspillere.
Hvad den fikser...
  • Internet Explorer gňr ned eller fryser under afspilning af video.
  • Andre Windows-programmer gňr ned eller fryser under afspilning af video.
  • Windows er ustabil eller svarer ikke under visning af videoer.
GŠlder for...
  • Microsoft Internet Explorer 6.0
  • Windows Media Player 10
  • Windows Internet Explorer 7
  • Windows Media Player 11
  • Windows Media Player 11 for Win XP
  • Windows Internet Explorer 8
  • Windows Media Player 12