Support til IE/Windows: Video går ned, fryser eller virker ikke

Diagnosticer og identificer automatisk codecs, der kan medføre, at Windows bliver ustabil eller holder op med at svare. I Windows bruges codecs til at gøre det muligt for brugere at få vist digitale lyd- og videostreams i Windows, Internet Explorer og medieafspillere.
Hvad den fikser
  • Internet Explorer går ned eller fryser under afspilning af video.
  • Andre Windows-programmer går ned eller fryser under afspilning af video.
  • Windows er ustabil eller svarer ikke under visning af videoer.
Gælder for
  • Microsoft Internet Explorer 6.0
  • Windows Media Player 10
  • Windows Internet Explorer 7
  • Windows Media Player 11
  • Windows Media Player 11 for Win XP
  • Windows Internet Explorer 8
  • Windows Media Player 12