Genvägen fungerar inte, fel systemtid, fel 0x80072f8f

Identifiera och åtgärda automatiskt vanliga underhållsproblem som brutna skrivbordsgenvägar, ikoner som inte används, diskvolymfel och felaktig visning av systemtiden.
Korrigeringar som utförs ...
  • Problem med genvägar och ikoner på skrivbordet
    • Genvägar på skrivbordet fungerar inte eller är brutna
    • Ikoner på skrivbordet är brutna eller har inte använts på 3 månader
    • Startobjekt fungerar inte eller är brutna
  • Systemunderhållsåtgärder
    • Frigör diskutrymme genom att reparera diskvolymfel som skadade sektorer, försvunna kluster, korslänkade filer och katalogfel.
    • Frigör diskutrymme genom att ta bort felrapporter och felsökningshistorik som är äldre än 1 månad
    • Ange korrekt systemtid och synkronisera systemklockan med tidservern
  • Följande felmeddelanden visas:
    • Windows-uppdateringsfel 0x80072F8F
    • Den här genvägen refererar till ett objekt som har tagits bort