Pikakuvake ei toimi, väärä järjestelmän aika, virhe 0x80072f8f

Tunnista ja korjaa automaattisesti yleiset ylläpitotehtävien ongelmat, kuten toimimattomat työpöydän pikakuvakkeet, käyttämättömät kuvakkeet, levyasemavirheet ja virheellinen järjestelmäajan näyttö.
Mitä se korjaa...
  • Ongelmat työpöydän pikakuvakkeiden ja kuvakkeiden kanssa
    • Työpöydän pikakuvakkeet eivät toimi
    • Työpöydän kuvakkeet eivät toimi, tai niitä ei ole käytetty kolmeen kuukauteen
    • Käynnistys-kansion kohteet eivät toimi
  • Järjestelmän ylläpitotehtävä
    • Vapauta levytilaa korjaamalla levyvirheet, kuten vioittuneet sektorit, menetetyt varausyksiköt, ristiinlinkitetyt tiedostot ja hakemistovirheet.
    • Vapauta levytilaa poistamalla yli kuukaudet vanhat virheraportit ja vianmäärityshistoria
    • Aseta oikea järjestelmäaika ja synkronoi järjestelmäkello aikapalvelimen kanssa
  • Saat seuraavat virheet:
    • Windows Update -virhe 0x80072F8F
    • Kohde, johon tämä pikakuvake viittaa, on poistettu