Genvej virker ikke, forkert systemtid, fejl 0x80072f8f

Find og ret automatisk almindelige vedligeholdelsesopgaver, f.eks. brudte skrivebordsgenveje, ubrugte ikoner, fejl på diskenheder og visning af forkert systemklokkeslæt.
Hvad den fikser
  • Problemer med skrivebordsgenveje og ikoner
    • Genveje på skrivebordet fungerer ikke eller er brudte.
    • Skrivebordsikoner er brudte eller er ikke blevet brugt i tre måneder.
    • Startelementer virker ikke eller er brudte.
  • Systemvedligeholdelsesopgaver
    • Frigør diskplads ved at reparere fejl på diskenheder, f.eks. beskadigede sektorer, mistede klynger, krydskædede filer og mappefejl.
    • Frigør diskplads ved at fjerne fejlrapporter og fejlfindingshistorik, som er ældre end 1 måned.
    • Indstil det rigtige systemklokkeslæt, og synkroniser systemuret med tidsserveren.
  • Der vises følgende fejl:
    • Windows-opdateringsfejl 0x80072F8F
    • Det element, som denne genvej henviser til, er blevet slettet.