Hastighed: langsom computer, problemer med performance af Windows

Diagnosticer og l°s automatisk ringe systemydeevne, f.eks. str°mbesparelsesindstillingen, flere k°rende antivirusprogrammer, flere k°rende startprogrammer og for mange brugere logget pň computeren.
Hvad den fikser...
  • Str°mstyringsplanen indstilles til Str°mbesparelse.
  • Der er logget mere end Ún bruger pň denne computer.
  • Der k°rer flere antivirusprogrammer.
  • Der k°rer flere programmer, nňr Windows startes.
  • Brug af avancerede visuelle effekter (f.eks. gennemsigtighed i Vista) og k°rsel af flere programmer samtidigt kan pňvirke ydeevnen.