Diagnostisera och lösa problem automatiskt med ljud och webbkamera i Skype

Diagnostisera och reparera problem automatiskt med ljuduppspelning och -inspelning, webbkameror och anslutning i Skype.
Korrigeringar som utförs
  • En eller flera ljudtjänster, till exempel tjänsten Windows Audio, körs inte. I det här läget visas felmeddelandet " Ljudtjänsten körs inte".
  • Ljud och ljudenheter är inaktiverade i Windows.
  • Ljudet är avstängt på enheten.
  • Högtalarvolymen på datorn eller den bärbara datorn är mycket låg eftersom volymen på ljudenheten har ställts in för lågt.
  • Den installerade ljudenheten har inte ställts in som standardenhet för ljud och uppspelning.
  • Ljudenheten är inte inkopplad.
  • Felmeddelandet "Ljudenheten kan ha drabbats av ett problem" visas.
  • Du hör inget ljud via en HDMI-anslutning på grund av HDMI-ljudproblem.
  • Windows Update har inte konfigurerats till att hämta och installera uppdaterade ljuddrivrutiner för ljudkortet.
  • Skype hittar inte någon kamera.
  • Videon kraschar när du använder en webbkamera.
Gäller för
  • Skype
  • Skype