Diagnostisere og l°se problemer med lyd og webkamera i Skype automatisk

Diagnostisere og reparere problemer med avspilling og innspilling av lyd, webkameraer og Skype-tilkobling automatisk.
Dette korrigerer ...
  • En eller flere lydtjenester, som Windows Audio-tjenesten, kj°rer ikke. I dette tilfellet vil du fň feilmeldingen "lydtjeneste kj°rer ikke".
  • Lydenhetene er deaktivert i Windows.
  • Lyden er dempet pň enheten.
  • H°yttalervolumet pň din stasjonŠre eller bŠrbare datamaskin er svŠrt lavt fordi volumet pň lydenheten er for lavt.
  • Den installerte lydenheten er ikke angitt som standard lyd- og avspillingsenhet.
  • Lydenheten er ikke tilkoblet.
  • Du fňr feilmeldingen "Det kan vŠre et problem med lydenheten".
  • Du h°rer ikke lyd fra en HDMI-tilkobling pň grunn av lydproblemer i HDMI.
  • Windows Update er ikke konfigurert til ň laste ned og installere oppdaterte lyddrivere for lydkortet.
  • Skype finner ikke et kamera.
  • Video krasjer nňr du bruker et webkamera.
Kj°rer pň ...
  • Windows Vista
  • Windows 7
  • Microsoft Windows XP
  • Windows 8
Gjelder ...
  • Skype
  • Skype
Microsoft Fix it
Instruksjoner for kj°ring
  • Klikk Kj°r nň nedenfor
  • F°lg deretter instruksjonene pň skjermen for ň starte
Kj°r nň
error
 Beklager, operativsystemet st°ttes ikke av Microsoft Fix it.