Skypen ääni- ja verkkokameraongelmien automaattinen vianmääritys ja korjaus

Voit tehdä Skypeen liittyvässä äänentoistossa, verkkokameroissa ja yhteyksissä ilmenevien ongelmien vianmäärityksen ja korjauksen automaattisesti.
Mitä se korjaa...
  • Vähintään yksi äänipalvelu, kuten Windows Audio -palvelu, ei ole käynnissä. Tällöin näyttöön tulee "äänipalvelu ei ole käynnissä" -tyyppinen virhesanoma.
  • Äänilaitteet on poistettu käytöstä Windowsissa.
  • Laitteen ääni on vaimennettu.
  • Tietokoneen tai kannettavan tietokoneen kaiuttimen äänenvoimakkuus on erittäin alhainen, koska äänilaitteen äänenvoimakkuus on säädetty liian pieneksi.
  • Asennettua äänilaitetta ei ole asetettu oletusääni- ja oletustoistolaitteeksi.
  • Äänilaitetta ei ole liitetty.
  • Näyttöön tulee virhesanoma "Äänilaitteen kanssa saattaa olla ongelma".
  • HDMI-liitännän kautta ei kuulu ääntä HDMI-ääniongelmien vuoksi.
  • Windows Updatea ei ole määritetty lataamaan ja asentamaan äänikortin päivitettyjä ohjaimia.
  • Skype ei tunnista kameraa.
  • Videokuva kaatuu verkkokameraa käytettäessä.
Koskee seuraavia...
  • Skype
  • Skype