Printproblemen, printerfout, printer werkt niet of drukt niet af

Automatisch problemen op sporen en verhelpen wanneer u niet kunt afdrukken of bij problemen tijdens het installeren van een printer en het op een netwerk aansluiten van een printer en fouten die daarmee verband houden.
Het volgende wordt door deze Fixit hersteld ...
  • U kunt geen printer installeren of aansluiten of u kunt niet meer dan één taak tegelijk afdrukken
  • Er wordt een foutbericht weergegeven waarin wordt vermeld dat er sprake is van een probleem met de Print Spooler-service.
  • Er wordt een foutbericht weergegeven waarin wordt vermeld dat <PRINTERNAAM> niet de standaardprinter is
  • Er wordt een foutbericht weergegeven waarin wordt vermeld dat er via het netwerk geen contact kan worden gemaakt met <PRINTERNAAM>
  • Er wordt gecontroleerd of uw printer is uitgeschakeld
  • Er wordt gecontroleerd of de toner van de printer bijna op of leeg is waardoor de afdruktaak mogelijk onduidelijk of helemaal niet wordt afgedrukt
  • Er wordt gecontroleerd of de hoeveelheid printerpapier bijna of helemaal op is
  • Er wordt gecontroleerd of het papier in de printer is vastgelopen waardoor deze niet normaal kan functioneren
  • Er wordt gecontroleerd of er een afdruktaak in de afdrukwachtrij staat die er voor zorgt dat andere taken niet kunnen worden afgedrukt
  • Er wordt gecontroleerd of het printerstuurprogramma moet worden bijgewerkt
  • Er wordt een foutbericht weergegeven waarin wordt vermeld dat er een probleem met uw Plug en Play-printer %PRINTERNAAM% is opgetreden