FEL: Kan ej skicka e-post från Outlook till Exchange Online-anv.

Diagnostisera och åtgärda automatiskt problem med Exchange-anslutet Outlook när inloggningsklienten för Microsoft Online-tjänster inte är inloggad eller inte körs.
Korrigeringar som utförs ...
  • Inloggningsklienten för Microsoft-tjänster körs inte (Microsoft Business Productivity Online Standard Suite)"
  • Inloggningsklienten för Microsoft-tjänster är inte inloggad (Microsoft Business Productivity Online Standard Suite)"
  •  Det gick inte att leverera till mottagare i smeknamnscachen i Outlook (NDR 500)
Gäller för ...
  • Microsoft Office Outlook 2003
  • Microsoft Office Outlook 2007
  • Microsoft Office Outlook 2007 Service Pack 2
  • Microsoft Outlook 2010