LØS: Kan ikke sende e-post fra Outlook til Exchange Online

Diagnostiser og løs problemer med Exchange-tilkoblet Outlook automatisk når påloggingsklienten for Microsoft Online Services ikke er logget på eller ikke kjører.
Dette korrigerer ...
  • Påloggingsklient for Microsoft Services kjører ikke (Microsoft Business Productivity Online Standard Suite)"
  • Påloggingsklient for Microsoft Services er ikke logget på (Microsoft Business Productivity Online Standard Suite)"
  • Levering til mottakere i hurtigbufferen for Outlook-kallenavn mislyktes (NDR 500, rapport om manglende levering)
Gjelder ...
  • Microsoft Office Outlook 2003
  • Microsoft Office Outlook 2007
  • Microsoft Office Outlook 2007 Service Pack 2
  • Microsoft Outlook 2010